Kaffe & sjokolade formkake
Ingredienser
- 140 g Vann
- 133 g Rapsolje, kanne 10 l (Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684)
- 333 g Idun Allround Kakemiks (Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076)
- 15 g Idun Kakao mørk 22-24% UTZ (Art.nr.: 42318 | EPD: 5834965)
- 2 g Havsalt (Art.nr.: 47026)
- 60 g Lubeca Coverture Timmendorf Melk 42 % (Art.nr.: 21052 | EPD: 5999131)
- 200 g Schokobella Kaffe sjokoladekrem for fyll og overtrekk (Art.nr.: 15270 | EPD: 6538698)
- 10 g ODENSE Kakedryss (Art.nr.: 21030 | EPD: 593756)
Fremgangsmåte
- Bland sammen vann, olje, Idun Kakao mørk 22-24% UTZ, salt og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter. Tilsett melkesjokoladen (Lubeca Timmendorf) og rør godt.
- Spray bakeformen med bakefett og hell røren i. Stek på 175 grader i ca. 45 minutter.
- La kaken kjøle seg ned og plasser den på en rist. Varm opp Schokobella Kaffe sjokoladekrem for fyll og overtrekk, til 30-40 grader og hell det over kaken.
- Strø over med Odense kakedryss.