Search
Close this search box.

Kaffe & sjokolade formkake

Kaffe og sjokolade formkake

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bland sammen vann, olje, Idun Kakao mørk 22-24% UTZ, salt og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter. Tilsett melkesjokoladen (Lubeca Timmendorf) og rør godt.
  • Spray bakeformen med bakefett og hell røren i. Stek på 175 grader i ca. 45 minutter.
  • La kaken kjøle seg ned og plasser den på en rist. Varm opp Schokobella Kaffe sjokoladekrem for fyll og overtrekk, til 30-40 grader og hell det over kaken.
  • Strø over med Odense kakedryss.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Allround Kakemiks

Eplekake i langpanne

Eplekake i langpanne

Sjokoladekake i langpanne

Sitron- og bringebær marmorkake

banan og peanottkake

Banan- og «peanøtt» kake

Pistasj formkake

Formkake marsipan

Formkake med marsipan, rom & appelsin

Kokoskake

Kokoskake med lime og sitron

Sommerkake

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

Sitronkake i langpanne

Sitronkake i langpanne

Sitron formkake

Sitron formkake

Eplekake med vaniljekrem

Bilde av kake

Gulrotkake med ostekrem

Saftig kokoskake

Saftig kokoskake med mandel og bringebær

Tiramisukake

Tiramisukake

Scroll to Top