Search
Close this search box.

Formkake med marsipan, rom & appelsin

Formkake marsipan

Ingredienser

Glasur

Pynt

Fremgangsmåte

  • Bland sammen vann, olje og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter. I en annen mikser tilsettes marsipanen. Miks marsipanen på lav hastighet med en grin tilden er blitt myk.
    Tilsett litt og litt kakerøre i marsipanen under omrøring, og pass på å skrape bollen underveis så marsipanen blir godt blandet inn i kakerøren.
  • Når all kakerøren er blandet inn i marsipanen tilsettes Rom-aroma 20 % og Dreidoppel Pasta Appelsin.
  • Spray bakeformen med bakefett og hell røren i. Stek i 45 minutter på 175 grader. La kaken kjøle seg ned og plasser på en rist.
  • Varm opp Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk til 38-40 grader og hell det over kaken.
  • Rist mandelsplitter på 175 grader i 10-15 minutter og strø det på kremen.
  • Pynt med gullkuler.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Allround Kakemiks

Eplekake i langpanne

Eplekake i langpanne

Kaffe og sjokolade formkake

Sjokolade og kaffeformkake

Sjokoladekake i langpanne

Sitron- og bringebær marmorkake

banan og peanottkake

Banan- og «peanøtt» kake

Pistasj formkake

Kokoskake

Kokoskake med lime og sitron

Sommerkake

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

Sitronkake i langpanne

Sitronkake i langpanne

Sitron formkake

Sitron formkake

Eplekake med vaniljekrem

Bilde av kake

Gulrotkake med ostekrem

Saftig kokoskake

Saftig kokoskake med mandel og bringebær

Tiramisukake

Tiramisukake

Scroll to Top