Banan- og «peanøtt» kake
Ingredienser
- 133 g Vann
- 133 g Rapsolje (Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684)
- 333 g Idun Allround Kakemiks (Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076)
- 4,2 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje (Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746)
- 100 g Bananbiter
- 1,5 g Havsalt (Art.nr.: 47026)
- 0,5 g Kanel (Art.nr.: 42338)
- 0,5 g Kardemomme (Art.nr.: 42641)
Glasur
- 200 g Schokobella peanut/salt karamell smak (Art.nr.: 12208 | EPD: 6390660)
- 20 g Tørket banan
Fremgangsmåte
- Bland sammen vann, olje, krydder og Idun Allround Kakemiks sammen i 5 minutter på medium hastighet.Bruk godt modne bananer, gjerne brune, og mos dem forsiktig. Tilsett de moste bananene i kakerøren sammen med vaniljen.
- Spray bakeformen med bakefett og hell røren i. Stek i 45 minutter på 175 grader. La kaken kjøle seg ned på rist.
- Varm opp Schokobella peanut/salt karamell til 35-40 grader og hell over kaken. Pynt med nøtter eller tørket banan.
- Kaken kan også dekkes med andre kremer, som f.eks.: Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk, spann 6 kg Schokobella Kaffe sjokoladekrem for fyll og overtrekk, spann 3 kg.