Search
Close this search box.

Banan- og «peanøtt» kake

banan og peanottkake

Ingredienser

Glasur

Fremgangsmåte

  • Bland sammen vann, olje, krydder og Idun Allround Kakemiks sammen i 5 minutter på medium hastighet.
    Bruk godt modne bananer, gjerne brune, og mos dem forsiktig. Tilsett de moste bananene i kakerøren sammen med vaniljen.
  • Spray bakeformen med bakefett og hell røren i. Stek i 45 minutter på 175 grader. La kaken kjøle seg ned på rist.
  • Varm opp Schokobella peanut/salt karamell til 35-40 grader og hell over kaken. Pynt med nøtter eller tørket banan.
  • Kaken kan også dekkes med andre kremer, som f.eks.: Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk, spann 6 kg Schokobella Kaffe sjokoladekrem for fyll og overtrekk, spann 3 kg.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Allround Kakemiks

Eplekake i langpanne

Eplekake i langpanne

Kaffe og sjokolade formkake

Sjokolade og kaffeformkake

Sjokoladekake i langpanne

Sitron- og bringebær marmorkake

Pistasj formkake

Formkake marsipan

Formkake med marsipan, rom & appelsin

Kokoskake

Kokoskake med lime og sitron

Sommerkake

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

Sitronkake i langpanne

Sitronkake i langpanne

Sitron formkake

Sitron formkake

Eplekake med vaniljekrem

Bilde av kake

Gulrotkake med ostekrem

Saftig kokoskake

Saftig kokoskake med mandel og bringebær

Tiramisukake

Tiramisukake

Scroll to Top