Search
Close this search box.

Pistasj formkake

Ingredienser

  • 133 g Vann
  • 133 g Rapsolje (Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684)
  • 333 g Idun Allround Kakemiks (Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076)
  • 60 g Mandelmel (Art.nr.: 21112 | EPD: 5034616)
  • 1 g Havsalt (Art.nr.: 47026)
  • 60 g Dreidoppel Pasta Pistasje (Art.nr.: 30020 | EPD: 6417778)

Glasur

Fremgangsmåte

  • Stekes i 45 minutter på 175 grader. Schokobellavarmes opp til 35-40 grader før glasering.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Allround Kakemiks

Eplekake i langpanne

Eplekake i langpanne

Kaffe og sjokolade formkake

Sjokolade og kaffeformkake

Sjokoladekake i langpanne

Sitron- og bringebær marmorkake

banan og peanottkake

Banan- og «peanøtt» kake

Formkake marsipan

Formkake med marsipan, rom & appelsin

Kokoskake

Kokoskake med lime og sitron

Sommerkake

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

Sitronkake i langpanne

Sitronkake i langpanne

Sitron formkake

Sitron formkake

Eplekake med vaniljekrem

Bilde av kake

Gulrotkake med ostekrem

Saftig kokoskake

Saftig kokoskake med mandel og bringebær

Tiramisukake

Tiramisukake

Scroll to Top