Eplekake i langpanne
Ingredienser
- 400 g Rapsolje, kanne 10 l (Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684)
- 400 g Vann
- 1000 g Idun Allround Kakemiks (Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076)
- 13 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje (Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746)
- 3 g Havsalt (Art.nr.: 47026)
Topping
- 600 g Eplebiter (Art.nr.: 500847)
- 300 g Vaniljekrem ferdig PF (Art.nr.: 15306 | EPD: 4512042)
- 30 g Kanel (Art.nr.: 42338)
- 150 g Sukker (Art.nr.: 47001)
Fremgangsmåte
- Bland sammen rapsolje, vann, vanilje, salt, kanel og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter. Hell røren i en 40x60 langpanne.
- Topp med eplebåter og sprøyt vaniljekrem innimellom eplebåtene. Dekk toppen med en blanding av sukker og kanel.
- Stek på 175 grader i ca. 50-60 minutter.