Search
Close this search box.

Eplekake i langpanne

Eplekake i langpanne

Ingredienser

Topping

Fremgangsmåte

  • Bland sammen rapsolje, vann, vanilje, salt, kanel og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter. Hell røren i en 40x60 langpanne.
  • Topp med eplebåter og sprøyt vaniljekrem innimellom eplebåtene. Dekk toppen med en blanding av sukker og kanel.
  • Stek på 175 grader i ca. 50-60 minutter.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Allround Kakemiks

Kaffe og sjokolade formkake

Sjokolade og kaffeformkake

Sjokoladekake i langpanne

Sitron- og bringebær marmorkake

banan og peanottkake

Banan- og «peanøtt» kake

Pistasj formkake

Formkake marsipan

Formkake med marsipan, rom & appelsin

Kokoskake

Kokoskake med lime og sitron

Sommerkake

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

Sitronkake i langpanne

Sitronkake i langpanne

Sitron formkake

Sitron formkake

Eplekake med vaniljekrem

Bilde av kake

Gulrotkake med ostekrem

Saftig kokoskake

Saftig kokoskake med mandel og bringebær

Tiramisukake

Tiramisukake

Scroll to Top