Eplekake med vaniljekrem
Ingredienser
Kakerøre
- 144 g Rapsolje, kanne 10 l (Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684)
- 144 g Vann
- 358 g Idun Allround Kakemiks (Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076)
- 5 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje (Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746)
- 1 g Havsalt (Art.nr.: 47026)
- 1,5 g Kanel (Art.nr.: 42338)
Topping
- 200 g Frosne eplebåter (Art.nr.: 500847)
- 100 g Vaniljekrem ferdig PF (Art.nr.: 15306 | EPD: 4512042)
- 7 g Kanel (Art.nr.: 42338)
- 50 g Sukker (Art.nr.: 47001)
- Melis til dekor
Fremgangsmåte
- Bland sammen olje, vann, vanilje, salt, kanel og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter.
- Hell røren i en 20 cm form. Topp med eplebåter og sprøyt vaniljekrem inn i mellom eplebåtene.
- Dekk toppen med en blanding av sukker og kanel. Stek på175 grader i ca. 50 min. La kaken kjøle seg ned og dryss over med melis og noen ferske bringebær.