Search
Close this search box.

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

Sommerkake

Ingredienser

Mandelkake

Mangokompott

Bringebærmousse

Glasur

Fremgangsmåte

Mandelkake

  • Bland sammen alle ingrediensene på medium hastighet i 5 minutter. Spre ut 660 g kakerøre på 3 stk 40x60 bakebrett, og dryss over med mandelsplitter. Stekt på 175 grader i ca.10-15 min.
    La kakebunnene kjøle seg ned før riktig størrelse kuttes til og plasseres i en kakering.

Mangokompott

  • Bland sammen mangobiter og syltetøy. Spre kompotten utover kakebunnen og sett på frys.

Bringebærmousse

  • Varm opp bringebær pureé til 20-25 grader og bland det godt sammen med Alaska Ekspress nøytral.
  • Hell kald fløte i blandingen og Dreidoppel Pasta Bringebær og pisk opp til en luftig krem. Hell kremen over kakebunnen med kompott og bruk en spatel for å lage en rett overflate.
  • Sett kaken på frys.

Glasur

  • Bland sammen Miruar neutral glasur og pasjonsfrukt pure og spre det utover toppen av kaken, ellervarm blandingen opp til 30 grader og hell det over hele kaken.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Allround Kakemiks

Eplekake i langpanne

Eplekake i langpanne

Kaffe og sjokolade formkake

Sjokolade og kaffeformkake

Sjokoladekake i langpanne

banan og peanottkake

Banan- og «peanøtt» kake

Pistasj formkake

Formkake marsipan

Formkake med marsipan, rom & appelsin

Kokoskake

Kokoskake med lime og sitron

Sitronkake i langpanne

Sitronkake i langpanne

Sitron formkake

Sitron formkake

Eplekake med vaniljekrem

Bilde av kake

Gulrotkake med ostekrem

Saftig kokoskake

Saftig kokoskake med mandel og bringebær

Tiramisukake

Tiramisukake

Scroll to Top