Go Back

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

Sommerkake

Ingredienser

Mandelkake

Mangokompott

Bringebærmousse

Glasur

Fremgangsmåte

Mandelkake

  • Bland sammen alle ingrediensene på medium hastighet i 5 minutter. Spre ut 660 g kakerøre på 3 stk 40x60 bakebrett, og dryss over med mandelsplitter. Stekt på 175 grader i ca.10-15 min.
    La kakebunnene kjøle seg ned før riktig størrelse kuttes til og plasseres i en kakering.

Mangokompott

  • Bland sammen mangobiter og syltetøy. Spre kompotten utover kakebunnen og sett på frys.

Bringebærmousse

  • Varm opp bringebær pureé til 20-25 grader og bland det godt sammen med Alaska Ekspress nøytral.
  • Hell kald fløte i blandingen og Dreidoppel Pasta Bringebær og pisk opp til en luftig krem. Hell kremen over kakebunnen med kompott og bruk en spatel for å lage en rett overflate.
  • Sett kaken på frys.

Glasur

  • Bland sammen Miruar neutral glasur og pasjonsfrukt pure og spre det utover toppen av kaken, ellervarm blandingen opp til 30 grader og hell det over hele kaken.
Skriv ut oppskriften