Kokoskake med lime og sitron
Ingredienser
- 400 g Vann
- 400 g Rapsolje, kanne 10 l (Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684)
- 1000 g Idun Allround Kakemiks (Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076)
- 250 g Smeltet smør
- 350 g Idun Kokos medium (Art.nr.: 45125 | EPD: 4972576)
- 55 g Dreidoppel Pasta Sitron (Art.nr.: 30028 | EPD: 4410320)
- 16 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje (Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746)
Topping
- 200 g Dreidoppel Bienetta (Art.nr.: 12577)
- 300 g Idun Kokos medium (Art.nr.: 45125 | EPD: 4972576)
Krem
- 200 g Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk (Art.nr.: 15243 | EPD: 6537179)
Fremgangsmåte
Kakerøre
- Bland sammen alle ingrediensene på medium hastighet i 5 minutter. Hell 600 g røre i 3 stk 18 cm kakeformer.
Topping
- Bland sammen Dreidoppel Bienetta og Idun Kokos medium og strø det jevnt på toppen av kakene før steking. Stek kakene på 175 grader i 35-45 min. La kakene kjøle seg ned.
Krem
- Pisk opp Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk hvit til en luftig krem. Topp kaken med kremen og strø revet limeskall over, eller pynt med en skive lime.