Search
Close this search box.

Kokoskake med lime og sitron

kokoskake

Ingredienser

Topping

Krem

Fremgangsmåte

Kakerøre

  • Bland sammen alle ingrediensene på medium hastighet i 5 minutter. Hell 600 g røre i 3 stk 18 cm kakeformer.

Topping

  • Bland sammen Dreidoppel Bienetta og Idun Kokos medium og strø det jevnt på toppen av kakene før steking. Stek kakene på 175 grader i 35-45 min. La kakene kjøle seg ned.

Krem

  • Pisk opp Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk hvit til en luftig krem. Topp kaken med kremen og strø revet limeskall over, eller pynt med en skive lime.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Allround Kakemiks

Eplekake i langpanne

Eplekake i langpanne

Kaffe og sjokolade formkake

Sjokolade og kaffeformkake

Sjokoladekake i langpanne

Sitron- og bringebær marmorkake

banan og peanottkake

Banan- og «peanøtt» kake

Pistasj formkake

Formkake marsipan

Formkake med marsipan, rom & appelsin

Kokoskake

Kokoskake med lime og sitron

Sommerkake

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

Sitronkake i langpanne

Sitronkake i langpanne

Sitron formkake

Sitron formkake

Eplekake med vaniljekrem

Bilde av kake

Gulrotkake med ostekrem

Saftig kokoskake

Saftig kokoskake med mandel og bringebær

Tiramisukake

Tiramisukake

Scroll to Top