Sitron- og bringebær marmorkake
Ingredienser
- 133 g Vann
- 133 g Rapsolje, kanne 10 l (Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684)
- 333 g Idun Allround Kakemiks (Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076)
Del 1
- 300 g Kakerøre
- 30 g Dreidoppel Pasta Bringebær (Art.nr.: 30027 | EPD: 6418115)
- 6 dråper Rød konditorfarge (Farge pasta Rød m/Azo 118ml) (Art.nr.: 351287 | EPD: 2986644)
Del 2
- 300 g Kakerøre
- 30 g Dreidoppel Pasta Sitron (Art.nr.: 30028 | EPD: 4410320)
Topping
- 200 g Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk (Art.nr.: 15243 | EPD: 6537179)
- 12 stk Halve bringebær
- Skallet fra 1/5 sitron
Fremgangsmåte
Kakerøre
- Bland sammen vann, olje og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter, og splitt røren i 2 deler:
Del 1
- Rør inn Dreidoppel Pasta Bringebær og konditorfarge og hell røren i en sprøytepose.
Del 2
- Rør inn Dreidoppel Pasta Sitron og hell kakerøren i en sprøytepose.
- Spray bakeformen med bakefett og bruk begge sprøyteposene om hverandre til å fylle bakeformen. Bruk en kniv til slutt for å røre litt i formen, så de to fargene blandes så vidt.
- Stekes i 45 minutter på 175 grader. La kaken kjøle seg ned og plasser den på en rist.
Topping
- Varm opp Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk til 35-40 grader og glaser kaken. Pynt med sitronskall og ferske bringebær.