Search
Close this search box.

Sitron- og bringebær marmorkake

Ingredienser

  • 133 g Vann
  • 133 g Rapsolje, kanne 10 l (Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684)
  • 333 g Idun Allround Kakemiks (Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076)

Del 1

Del 2

Topping

Fremgangsmåte

Kakerøre

  • Bland sammen vann, olje og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter, og splitt røren i 2 deler:

Del 1

  • Rør inn Dreidoppel Pasta Bringebær og konditorfarge og hell røren i en sprøytepose.

Del 2

  • Rør inn Dreidoppel Pasta Sitron og hell kakerøren i en sprøytepose.
  • Spray bakeformen med bakefett og bruk begge sprøyteposene om hverandre til å fylle bakeformen. Bruk en kniv til slutt for å røre litt i formen, så de to fargene blandes så vidt.
  • Stekes i 45 minutter på 175 grader. La kaken kjøle seg ned og plasser den på en rist.

Topping

  • Varm opp Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk til 35-40 grader og glaser kaken. Pynt med sitronskall og ferske bringebær.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Allround Kakemiks

Eplekake i langpanne

Eplekake i langpanne

Kaffe og sjokolade formkake

Sjokolade og kaffeformkake

Sjokoladekake i langpanne

banan og peanottkake

Banan- og «peanøtt» kake

Pistasj formkake

Formkake marsipan

Formkake med marsipan, rom & appelsin

Kokoskake

Kokoskake med lime og sitron

Sommerkake

Sommerkake med mango, pasjonsfrukt & bringebær

Sitronkake i langpanne

Sitronkake i langpanne

Eplekake med vaniljekrem

Bilde av kake

Gulrotkake med ostekrem

Saftig kokoskake

Saftig kokoskake med mandel og bringebær

Tiramisukake

Tiramisukake

Scroll to Top