Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Eplekake i langpanne
Ingredienser
400
g
Rapsolje, kanne 10 l
Art.nr.:
18444 |
EPD:
4349684
400
g
Vann
1000
g
Idun Allround Kakemiks
Art.nr.:
12312 |
EPD:
6539076
13
g
Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje
Art.nr.:
30023 |
EPD:
4192746
3
g
Havsalt
Art.nr.:
47026
Topping
600
g
Eplebiter
Art.nr.:
500847
300
g
Vaniljekrem ferdig PF
Art.nr.:
15306 |
EPD:
4512042
30
g
Kanel
Art.nr.:
42338
150
g
Sukker
Art.nr.:
47001
Fremgangsmåte
Bland sammen rapsolje, vann, vanilje, salt, kanel og
Idun Allround Kakemiks
på medium hastighet i 5 minutter. Hell røren i en 40x60 langpanne.
Topp med eplebåter og sprøyt vaniljekrem innimellom eplebåtene. Dekk toppen med en blanding av sukker og kanel.
Stek på 175 grader i ca. 50-60 minutter.
Skriv ut oppskriften