Chunky Cookies med mørk sjokolade
En klassisk cookie med mørk sjokolade, bakt med fokus på både smak og tekstur. Sprø kant, myk kjerne og en intens sjokoladesmak som gjør den til en favoritt! 🍪

Ingredienser
- 1000 g American Cookies, sekk 15 kg Art.nr.: 12530
- 400 g smør
- 600 g Credi Brownie helmix, U.S, sekk 12, 5kg Art.nr.: 12200
- 180 g vann
- 1080 g Idun Bringebærmasse BF, spann 9 kg Art.nr.: 25221 │ EPD: 5395918
- 500 g Lubeca Coverture Fehrmarn Mørk 60%, kartong 2x5kg Art.nr.: 21070 │ EPD: 6637128
Fremgangsmåte
- Start med å blandesammen American cookie-miks og Credi brownie helmix i en mikser med eltekrok. Tilsett romtemperert smør og vann, og elt blandingen godt i 4-5 minutter, eller til deigen er jevn og fri for smørklumper.
- Ta 40 g av deigen og legg den i bunnen av en silikonform eller en metallring (ca. 7 cm i diameter). Press deigen flat, slik at den treffer kanten av formen.
- Ha bringebærmassen (BF) i en sprøytepose og sprøyt ut ca. 20 g over cookiedeigen, slik at den danner en liten klump.
- Rull deretter 30 g cookiedeig til en liten kule, og press den flat. Legg den forsiktig over bringebærmassen, og press deigen ut til kantene av formen.
- Stek cookien på190 grader i ca. 10 minutter, eller kortere tid hvis du ønsker en mykere konsistens.