Search
Close this search box.

Gull, sølv og bronse – Metalliske farger er tilbake!

Metalliske farger hos Bako
Markedet har talt, og ønsket etter metalliske farger har vært etterlengtet. Vi er derfor stolte over å kunne fortelle at metalliske farger er tilbake i vårt sortiment. Gull, sølv og bronse har lenge vært favorittene for å tilføre en metallisk effekt til enhver feiring. Vi har lyttet til våre kunder og jobbet hardt med å finne metalliske produkter som er godkjent for våre kvalitetsstandarder. Nå har vi gleden av å meddele at gull og sølv nå er tilgjengelige igjen i flere varianter. Klar til å gjøre dine kaker til flotte midtpunkter.

Farger som lyser opp sesongenes bakverk

Metalliske elementer symboliserer kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, noe som resonnerer med de som søker det lille ekstra. For de som foretrekker en varmere metallisk glans, tilbyr vi også et bredt sortiment av pynt i bronse.

Sikkerhet rundt dekorering

Bako har jobbet lenge med å få tilbake metalliske farger som er gode nok, etter at det ble ulovlig å bruke fargestoffet Titandioksid (E171). Sikkerheten til våre kunder er vår øverste prioritet, og vi har sørget for at alle våre metalliske dekorasjoner møter strenge sikkerhetsstandarder. I tråd med gjeldende lovgivning er vår pynt helt spiselig. Vår kunnskap om bransjen sikrer at du trygt kan dekorere, vel vitende om at alle produkter er sikre.

Metallisk magi

Bli inspirert til å oppdage den metalliske magien innen kakepynt. Vårt salgsteam står klare for å guide deg gjennom utvalget og hjelpe deg med å velge det du trenger. Vi har pynt og dekor i metalliske farger hos flere grossister som for eksempel ASKO, men det kan også kjøpes direkte via vår kundeportal. Bli inspirert av brosjyren «Metallisk magi»

Metallisk farge til pynt

Kontaktpersoner

Storhusholdning eller bakeri? Spør oss for mer informasjon, vi hjelper deg gjerne!

Mari Prestløkken

Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top