Search
Close this search box.

Bakeriemballasje: Bako Standard-serien i ny og forbedret drakt!

Vi relanserer nå de klassiske kakeeskene i Bako Standard-serien, der både design og tekniske egenskaper har blitt fornyet og forbedret. På den måten kan du fortsette å levere ekte kvalitetshåndverk – uten bekymringer.

Vi vet at spesialprodusert emballasje kan være kostbart. Tidløse kakeesker med et rent og tilpasningsvennlig design er derfor etterspurt. Samtidig skal eskene være av god kvalitet, og ivareta kakene på best mulig måte. Derfor relanserer vi nå de klassiske kakeeskene i Bako Standard-serien.

Rent og delikat design ​

Våre klassiske Bako Standard-kakeesker fås nå i et rent og delikat design, samtidig som det klassiske og tidløse uttrykket har blitt bevart. Det velkjente emblemet, kringlen og slagordet «Ferskt & Godt» er ivaretatt. Helhetsuttrykket er likevel renere, og eskene hakket mer anvendelige.

Med en neddempet fargepalett og smakfulle detaljer, ønsker vi at kakeeskene skal appellere til flest mulig forbrukere. Og ikke minst – til kundene våre som ønsker å tilføre sine egne detaljer på eskene.

Enklere å tilpasse kakeeskene​

Opp gjennom årene har kakeeskene våre hatt en fargepallett preget av rødt, gull og beige. Vårt nye design er hvitt og grått, slik at eskene i større grad kan mikses og matches med bakeriets eller konditoriets egne designelementer.

Det rene basisdesignet gjør det enkelt å tilpasse kakeeskene med alt fra gavebånd til egne etiketter. Fordelen med dette er at utsalget kan unngå ekstrakostnadene som kommer med produksjon av egen emballasje.

Du kan feste din egen etikett på båndet som finnes på fremsiden av esken. Ved å bruke etiketter med konditoriets egen logo, kan du styrke egen merkevare på en smart og enkel måte.

Se oversikt over gavebånd og etiketter her.

Økt stablestyrke​

En kakeeske skal ikke bare ha et innbydende og delikat design. God stablestyrke er også helt avgjørende, da kaker ofte må stables oppå hverandre. Er det svakheter i eske eller lokk, kan dette fort føre til at kaker kommer i skvis under transport eller lagring. Kundene forventer hele og pene kaker. Stableeskene i Bako Std-serien har derfor fått et nytt, heldekkende og mer robust lokk, noe som også gir bedre stablestyrke.

Den forbedrede tekniske løsningen tilrettelegger for at konditoriet ditt kan holde produksjonen i gang uten bekymringer.

Muligheter for pallerabatt​

Funksjonelle og pene kakeesker er en nødvendighet for de fleste bakerier og konditorier. Ved å bestille et større antall kakeesker av gangen, kan du oppnå en ekstra hyggelig pris. Dette er et økonomisk alternativ for både små og mellomstore utsalg!

Våre nye Bako Standard-kakeesker leveres derfor med pallerabatt, noe som betyr at du får prisavslag ved kjøp av en hel pall. Vi har dessuten forbedret buntstørrelsen, slik at det å ta ut hele paller blir mer overkommelig for deg som kunde.

Husk kakebrett

Kakeesker i Bako Standard-serien er skreddersydd for oppbevaring og frakt av kaker, og lar deg presentere kaken på en innbydende måte til kundene. Husk på at det ikke skal være direkte kontakt mellom esken og matvaren, og at det derfor skal brukes en barriere imellom. Vi har mange flotte kakebrett til dette formålet.

Velg mellom lekre kakebrett i farger som sort eller gull, slik at kakene får en delikat presentasjon. Selve kaken er selvfølgelig midtpunktet, men det skader ikke at emballasjen også er lekker og innbydende!

Hele Bako Standard-serien skal fornyes​

I tiden som kommer vil vi fortsette arbeidet, og relansere også resten av serien.  Enn så lenge kan du nyte fordelene av nytt design og økt teknisk kvalitet på fem av våre mest klassiske og etterspurte kakeesker

Kakeeske Bako std 630x470x120mm, 25 stk​

Art. nr.360668  EPD: 6260152

Ønsker du å bestille kakeesker eller vil lære mer om produktene våre? Besøk kundeportalen i dag!

Scroll to Top