Search
Close this search box.

Bakeri emballasje: Bako Standard-serien i ny og forbedret drakt!

Vi relanserer nå de klassiske kakeeskene i Bako Standard-serien, der både design og tekniske egenskaper har blitt fornyet og forbedret. På den måten kan du fortsette å levere ekte kvalitetshåndverk – uten bekymringer.

Når du ønsker å levere dine konditori- og bakeriprodukter i kvalitetshåndverk, er det ikke bare selve bakverket som teller, men også hvordan det presenteres. Førsteinntrykket er ofte det som setter standarden, og da spiller emballasje en viktig rolle. Derfor er vi stolte over å presentere relanseringen av vår Bako Standard-serie, hvor både design og tekniske egenskaper har blitt fornyet og forbedret.

Vi vet at tidløse kakeesker med et rent og tilpasningsvennlig design er etterspurt, da spesialprodusert emballasje kan bli kostbart. Det var viktig for oss at standard-serien fortsatt skulle være av god kvalitet for at innholdet skal bli ivaretatt på best mulig måte, men vi ønsket å skape et renere og mer delikat design.  Vi har likevel behold det velkjente emblemet, kringlen og slagordet «Fersk & Godt», men gått for et mer neddempet fargepallett, som formidler klassisk og tidløst. Ikke bare er det nye designet med anvendelig, det gir et renere helhetsinntrykk.

På denne måten kan bakerne og konditorene fortsette å levere ekte kvalitetshåndverk uten bekymringer.

Betydningen av emballasje for bakeri

Emballasjedesign er mer enn bare en praktisk beholder; det er en utvidelse av merkevare og et viktig kommunikasjonsverktøy med omverdenen. En godt designet kakeeske kan fange kundens oppmerksomhet, formidle kvalitet og håndverk som igjen forsterker merkevareopplevelsen. Ved å relansere Bako Standard-kakeeskene med et nytt, rent og tilpasningsvennlig design, tilbyr vi våre kunder en mulighet til å skille seg ut i et konkurransedyktig marked.


Tilpasningsvennlig og funksjonalitet i emballasje

Tilpasningsdyktighet er viktig i dagens dynamiske marked. Våre kunder trenger emballasjeløsninger som ikke bare beskytter innholdet i emballasjen, men som også kan tilpasses ulike anledninger, sesonger og andre spesifikke behov. Gjennom årene har kakeeskene våre vært preget av rødt, gull og beige, mens det nye designet har vi valgt skal være hvitt og grått – nettopp for at eskene i større grad skal kunne mikses og matches med bakeriets eller konditoriets eget design og uttrykk. Ved å lage et nøytralt og elegant grunnlag for våre kakeesker, tilrettelegger vi for personlig tilpasning. Det rene basedesignet gjør det enkelt å tilpasse kakeeskene med alt fra gavebånd til påføring av egne etiketter. Denne fleksibiliteten gjør det mulig for bakerier og konditorier å tilpasse emballasjen til ulike behov og anledninger, uten de ekstra kostnadene og tidsforbruket som gjerne følger med helt skreddersydde emballasjeløsninger.

Se oversikt over gavebånd og etiketter her.

Økt stablestyrke​ og transportvennlig

God stablestyrke er helt avgjørende for kakeesker, da de ofte må stables oppå hverandre. Derfor har det å øke stablestyrken vært viktig i redesignet av Bako Standard-kakeeskene. Stableeskene har derfor fått et nytt, heldekkende og mer robust lokk som skal gjøre dette enklere. Redesigning av lokket gir dermed bedre støtte og stabilitet, som sikrer at eskene kan stables høyere uten risiko for skade på innholdet.

Den forbedrede tekniske løsningen sikrer at produktene forblir intakt gjennom hele transport- og leveringsprosessen. Dette er ikke bare viktig for å opprettholde produktkvaliteten, men også for å effektivisere logistikk og redusere transportkostnader.

Pallerabatt for en økonomisk og bærekraftig løsning

Funksjonelle og estetiske kakeesker er en nødvendighet for de fleste bakerier og konditorier. Vi forstår at med kommer det også behov for kostnadseffektive løsninger i bransjen, spesielt for små til mellomstore bakerier og konditorier. Vi leverer derfor serien med pallerabatt, som betyr at du får prisavslag ved kjøp av en hel pall. Ved å tilby pallerabatt oppmuntrer vi til bulkinnkjøp, noe som ikke bare gir økonomiske fordeler for våre kunder, men som også støtter bærekraftige praksiser ved å redusere antall leveranser. Vi har dessuten forbedret buntstørrelsen, slik at det å ta ut hele paller blir mer gunstig for deg som kunde.

Husk kakebrett

Kakeeskene i Bako Standard-serien er skreddersydd for oppbevaring og frakt av kaker, og lar deg presentere kaken på en innbydende måte til kundene. Det er likevel viktig å huske på at det ikke skal være direkte kontakt mellom esken og matvaren, og at det derfor må brukes en barriere imellom. Vi har mange flotte kakebrett til dette formålet. Velg mellom lekre kakebrett i farger som sort eller gull, slik at kakene får en delikat presentasjon. Selve kaken er selvfølgelig midtpunktet, men det skader aldri at emballasjen også er lekker!

Fremtiden for Bako Standard-serien

Fremover ser vi også mot å utvide og relansere resten av serien. Vårt engasjement for kvalitet gjør at vi kan utforske nye materialer, teknologier og design som kan fortsette å forbedre måten vi presenterer og beskytter bakverk på. Emballasje skal ikke bare være funksjonelt, men skal også være en integrert del av totalopplevelsen av en merkevare. Enn så lenge kan du nyte fordelene av nytt design og økt teknisk kvalitet på fem av våre mest klassiske og etterspurte kakeesker.

Kontaktpersoner

Håkon Dølven, Salgssjef SMB/SHH/DVH, haakon.dolven@bako.no
Eva Harlem, Produktsjef, eva.harlen@bako.no

Kakeeske Bako std 330x330x120mm, 20 stk​

Art.nr. 360664
EPD: 6250807

Kakeeske Bako std 470x350x120mm, 25 stk​​

Art.nr. 360665
EPD: 6274930

Kakeeske Bako std 470x350x120mm, 25 stk​

Art.nr. 360665
EPD: 6274930

Kakeeske Bako std 340x340x120mm, 25 stk​

Art. nr.360666
EPD: 6263875

Kakeeske Bako std 630x470x70mm, 25 stk​

Art. nr.360667
EPD: 6275382

Kakeeske Bako std 630x470x120mm, 25 stk​

Art. nr.360668
EPD: 6260152

Ønsker du å bestille kakeesker eller vil lære mer om produktene våre? Besøk kundeportalen i dag!


Kundeportal

Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top