Focacciabrød for påsmurt
Focaccia er et fantastisk godt italiensk brød og er elsket over hele verden. Det er luftig, mykt og saftig på samme tide. Det er heller ikke uvanlig at brødet toppet med tomater, oliven eller løk. Et dryss krydderurter og litt flaksalt hører gjerne med.
Brødet er spesielt godt egnet for påsmurte blingser da det gir ekstra god smak og saftighet. Allikevel kan brødet brukes til annet som tilbehør til tapas, grillmat eller salater.
Ikke glem at det er fullt mulig å videreselge brødene til dine kunder. Vårt forslag er å selge de enkeltvis eller som hele i kartong.
Brødene leveres fryst i kartonger fra oss. De tiner på omtrent to timer i romtemperatur og stekes deretter på 180°C i 6-8 minutter.
Velg mellom disse brødtypene:
Marianert kylling og mangosalat
- Marinert kylling
- Mangosalat
- Tomatpesto
- Crispy salat
- Focaccia m/løk og rosmarin
- Brødet tines 120 minutter i romtemperatur, og stekes i 6–8 min på 180°.
- Avkjøl brødet til romtemperatur før du deler den i passe store. biter. Det kan eksempelvis være 15 biter á 100 gram brød.
- Del bitene i to og smør bunnen med tomatpesto.
- Legg deretter på salat og marinert kylling. Topp det hele med mangosalat innen toppen på brødet legges på.
Reker og avokado
- Focaccia m/salt og rosmarin
- Reker
- Sitron
- Aioli
- Avokado
- Dill
- Brødet tines i 120 minutter i romtemperatur, og stekes i 6-8 minutter på 180 °C.
- Avkjøl brødet til romtemperatur før den deles i passe biter.
- Smør på aiolien, dandere rekene over, og pynt med dill.
- Server gjerne med avokado, sitron og friske kryddeurter.
Scrocchiarella
Scrocchiarella er håndlaget, flate og luftige italienske brød.
Vi har dem i forskjellige størrelser og både som fint og grovt. Brødet som er best egnet til påsmurt er Scrocchiarella Sandwich. Denne typen har vi både som fint og grovt. Scrocchiarella Sandwich kommer ferdig delt. Det er dette som gjør denne brødtyper spesielt godt egnet for påsmurt, da det er klar til å fylles med gode ingredienser.
Brødet stekes ved 250-280 °C i 3-7 minutter, både som frossen og opptint.
Scrocchiarella Sandwich
Brødet smaker like godt med omtrent hva som helst av grønnsaker og annet godt pålegg. En sikker vinner er med italiensk parmaskinke og mozzarella ost. Tilbered gjerne hele sandwichen innen den deles opp i passende porsjonsbiter. På den måten er tilberedningen enklest og porsjonbitene ser mest delikate ut innen servering.
- Scrocchiarella sandwich
- Pesto
- Crispy salat
- Parmaskinke eller spekeskinke
- Tomatskiver
- Fersk mozarella
- Stek Scrocchiarella (frossen eller opptint) ved 250–280 °C i 3–7 minutter.
- Smør på ett tynt lag med pesto. Legg deretter på crispy salat, spekeskinke, tomatskiver og mozarellaskiver.
Scrocchiarella Classica
- Scrocchiarella Classica
- Pesto
- Crispy salat
- Parmaskinke eller spekeskinke
- Mozarella
- Cherrytomater
- Stek brødet ved 250–280 °C i 3–7 minutter til skorpen blir sprø.
- Smør et tynt lag pesto på toppen.
- Legg på crispy salat, skinke og fersk mozarella i skiver.
- Legg til slutt på halve cherrytomater over og servere som et åpent smørbrød.