Marengsbunner fra Galåvolden Gård er populært å bruke som pynt på kaker og til gode desserter.
Gården på Røros er produsent av forskjellig type gårdsmat og har en historie tilbake fra 1700-tallet. På gården er det blitt produsert mye godt mat gjennom flere generasjoner.
I nyere tid er gården blitt tildelt en rekke priser som Bygdeutviklingsprisen, Årets Vekstbedrift i Fjellregionen og er også blitt kåret til Årets lokalmatprodusent i Midt-Norge. I 2021 vant de gull i Det Norske Måltid med disse små marengsbunnene. Hver og en pris er vel fortjent!
Porsjonsdesserter med marengsbunner
Små marengsbunner er ypperlig å bruke til porsjons-desserter. Bunnene kan toppes med forskjellige smakfulle kremer, sauser, frisk frukt, nøtter og annet godt.
Marengsen inneholder kun eggehviter, sukker, vanilje og noen få dråper med sitron. Hver bunn er laget med en flott kant rundt for å holde det gode fyllet på plass.
Lag gjerne din egen signatur med hjemmelaget topping. Hva med å trekke marengsen med sjokolade, ha på pisket krem og frisk frukt? Bruk fantasien!
Les også:
Enkle desserter i en fart
Art. nr. 500423 | EPD: 6205520
- Klare til bruk
- Oppbevares i romtemperatur
- 6 cm i diameter
Salgssjef SHH
lene.lund@mybakery.no
Tel: 46 94 06 22
Salgssjef bakeri
oyvind.overdal@mybakery.no
Tel: 92 84 93 89