Search
Close this search box.

Marengsbunner fra Galåvolden gård

Små marengsbunner fra Galåvolden Gård.
Vi er stolte av å distribuere små marengsbunner fra Galåvolden gård på Røros. Bunnene er håndlaget og er helt uten tilsetningsstoffer. Dette er ekte lokal mat på sitt beste!
Tekst

Marengsbunner fra Galåvolden Gård er populært å bruke som pynt på kaker og til gode desserter.

Gården på Røros er produsent av forskjellig type gårdsmat og har en historie tilbake fra 1700-tallet. På gården er det blitt produsert mye godt mat gjennom flere generasjoner.

I nyere tid er gården blitt tildelt en rekke priser som Bygdeutviklingsprisen, Årets Vekstbedrift i Fjellregionen og er også blitt kåret til Årets lokalmatprodusent i Midt-Norge. I 2021 vant de gull i Det Norske Måltid med disse små marengsbunnene. Hver og en pris er vel fortjent!

Små marengsbunner fra Galåvolden Gård.

Porsjonsdesserter med marengsbunner​

Små marengsbunner er ypperlig å bruke til porsjons-desserter. Bunnene kan toppes med forskjellige smakfulle kremer, sauser, frisk frukt, nøtter og annet godt.

Marengsen inneholder kun eggehviter, sukker, vanilje og noen få dråper med sitron. Hver bunn er laget med en flott kant rundt for å holde det gode fyllet på plass.

Lag gjerne din egen signatur med hjemmelaget topping. Hva med å trekke marengsen med sjokolade, ha på pisket krem og frisk frukt? Bruk fantasien!

Les også:
Enkle desserter i en fart

Pyntede marengsbunner til 17.mai
Marengsbunner fra Røros

Art. nr. 500423  |  EPD: 6205520

  • Klare til bruk
  • Oppbevares i romtemperatur
  • 6 cm i diameter
Kontakt oss
Lene Låstad Lund
Øyvind Øverdal
Scroll to Top