My Bakery

Italiensk brød

Italienske produkter viser scrocchiarella fra My Bakery.

Italienske brøddtyper

Italiensk brød er kjent over hele verden. Kjennetegnene for brødene er luftige og smakfulle brød , ofte laget med god olivenolje.

Dessuten har  italienske brød lang hevetid, som gjør at brødene får fyldig smak, blir ekstra luftige og får en god struktur.

Focaccia brød

Focaccia som italiensk brød fra My Bakery.

Focacciabrødet er en populær delikatesse fra Italia som passer perfekt til grillmat og salat, eller som en smakfull sandwich.

Alle focacciaer fra My Bakery er håndlaget og det kjennes på smaken. Brødene fåes i flere størrelser og fasonger.

Les også:
Italiensk Focaccia og scrocchiarella på menyen

My Bakery kan tilby følgene italienske brød:

  • Focaccia
  • Scrocchiarella
  • Pizzabolle

Scrocchiarella

Scrocchiarella italiensk brød fra My Bakery.

Dette brødet er laget med surdeig og italiensk olivenolje. Hvert brød er håndlaget og stekes i steinovn. Hele prosessen gir brødet en sprø skorpe og en luftig, men myk innside.

Det tar mer enn 30 timer på å lage dette saftige og smakfulle brødet og det fåes i flere størrelser og fasonger.

Vil du vite mer om disse brødtypene?
Les om scricchiarella

Gode pizzaboller

Pizzaboller som italiensk spesialitet.

Pizzabollene er også en italiensk spesialitet fra My Bakery. Bollene er toppen med en god tomatsaus og mozzarella ost. Pizzabollene er fryste og kan enkelt tines og serveres slik de er, men smaker aller best og de lunes i ovnen innen servering.

Scroll to Top