Italiensk brød

Italienske brøddtyper
Italiensk brød er kjent over hele verden. Kjennetegnene for brødene er luftige og smakfulle brød , ofte laget med god olivenolje.
Dessuten har italienske brød lang hevetid, som gjør at brødene får fyldig smak, blir ekstra luftige og får en god struktur.
Focaccia brød

Focacciabrødet er en populær delikatesse fra Italia som passer perfekt til grillmat og salat, eller som en smakfull sandwich.
Alle focacciaer fra My Bakery er håndlaget og det kjennes på smaken. Brødene fåes i flere størrelser og fasonger.
My Bakery kan tilby følgene italienske brød:
- Focaccia
- Scrocchiarella
- Pizzabolle
Scrocchiarella

Dette brødet er laget med surdeig og italiensk olivenolje. Hvert brød er håndlaget og stekes i steinovn. Hele prosessen gir brødet en sprø skorpe og en luftig, men myk innside.
Det tar mer enn 30 timer på å lage dette saftige og smakfulle brødet og det fåes i flere størrelser og fasonger.
Vil du vite mer om disse brødtypene?
Les om scricchiarella
Gode pizzaboller

Pizzabollene er også en italiensk spesialitet fra My Bakery. Bollene er toppen med en god tomatsaus og mozzarella ost. Pizzabollene er fryste og kan enkelt tines og serveres slik de er, men smaker aller best og de lunes i ovnen innen servering.