Grunndeig boller for større produksjoner

porsjoner96
Ingredienser
- 4400 g Regal Hvetemel bakeri Art.nr.: 601214 | EPD: 6538854
- 800 g Sukker Art.nr.: 47001
- 50 g Salt Art.nr.: 47025
- 40 g Kardemomme Art.nr.: 42646 | EPD: 2195154
- 700 g Meierismør
- 200 g Syrnet bakemelk Art.nr.: 12030
- 50 IDUN Fersk hvetebakst all-round Art.nr.: 12044
- 300 g Idun Fersk Gjær for Søte Deiger Art.nr.: 80013 | EPD: 4719787
- 2100 g Vann
Fremgangsmåte
- Elt deigen sammen 6 + 4 minutter. La deigen hvile i ca. 40 minutter.
- Del deigen opp i ca. 96 deigemner á 90 g. Rull til boller og legg på stekebrett.
- Etterhev bollene i raskeskap i 60 minutter.
- Pensle bollene og strø eventuelt på med høvlede mandler.
- Stek bollene ved 190 grader i ca. 10 minutter.
Notes
Total deigvekt: 8640 g