Go Back
+ servings

Grunndeig boller for større produksjoner

porsjoner96

Ingredienser

  • 4400 g Regal Hvetemel bakeri Art.nr.: 601214 | EPD: 6538854
  • 800 g Sukker Art.nr.: 47001
  • 50 g Salt Art.nr.: 47025
  • 40 g Kardemomme Art.nr.: 42646 | EPD: 2195154
  • 700 g Meierismør
  • 200 g Syrnet bakemelk Art.nr.: 12030
  • 50 IDUN Fersk hvetebakst all-round Art.nr.: 12044
  • 300 g Idun Fersk Gjær for Søte Deiger Art.nr.: 80013 | EPD: 4719787
  • 2100 g Vann

Fremgangsmåte

  • Elt deigen sammen 6 + 4 minutter. La deigen hvile i ca. 40 minutter.
  • Del deigen opp i ca. 96 deigemner á 90 g. Rull til boller og legg på stekebrett. 
  • Etterhev bollene i raskeskap i 60 minutter.
  • Pensle bollene og strø eventuelt på med høvlede mandler.
  • Stek bollene ved 190 grader i ca. 10 minutter.

Notes

Total deigvekt: 8640 g
Skriv ut oppskriften