Search
Close this search box.

Maikake med fromasj

Med en knasende kjeksbunn som danner grunnlaget, er denne kaken laget med kjærlighet og omtanke for å skape en harmonisk balanse av smaker.

Ingredienser

OSTEKAKE

BLÅBÆRCOULI

SKOGSBÆR FROMASJ

Fremgangsmåte

KJEKSBUNN

  • Smelt margarinen og bland sammen kjeksen.
  • Lag en skive med 80 g av denne blandingen i en ring på 14 cm i diameter og sett til side.

OSTEKAKE

  • Miks alle ingrediensene sammen med stavmikser.
  • Hell 200 g av massen i silikonformer (Ø14cm) og stek de ved 110 °C i 11 minutter. Sett formene på frys.

BLÅBÆRCOULIS

  • Småkok bær og sukker i ca. 10-15 minutter og avkjøl blandingen.

SKOGSBÆRFROMASJ

  • Bland alle ingredienser sammen og pisk sammen til en fromasjkonsistens.

SKOGSBÆR GLASUR

  • Varm opp skogsbærpuré og Harmony Classic til 50 °C og miks sammen med en stavmikser.
  • Tilsett Miruar Nøytral glasur blank og miks videre. Glasuren er klar til bruk når den er ved 35 °C.

MONTERING

  • Legg de frosne ostekakene i formene over kjeksbunnene og tilsett ca. 70 gram blåbærcoulis på toppen av ostekakene. Sett på frys igjen.
  • Sett de monterte ostekakene i kakeringer på 16cm i diameter og fordel skogsbærfromasjen over kakene og sett på frys.
  • Hell den varme (35 °C) skogsbærglasuren over de frosne kakene etter eget ønske.
Skriv ut oppskriften
Scroll to Top