Search
Close this search box.

Red velvet muffins med ostekrem og kirsebær

Muffins

  • 430 g vann
  • 400 g rapsolje
  • 1000 g Allround kakemiks
  • 25 g Idun Kakao mørk 22-24%
  • fargepasta Rød m/Azo

Topping

  • ostekrem fryst
  • knust red velvet muffins
  • Fabbri Amarena Cherries
  • non temp mørk sjokolade

Muffins

  1. Bland sammen vann, olje, kakao, og kakemikspå medium hastighet i 5 minutter. Tilsett Rød farge pasta litt og litt frem tildu får en dyp rød farge. Fordel røren i muffinsformene – fyll opp ca. 2/3 avformen og stek på 175 grader i ca. 15-25 minutter, avhengig av størrelsen påformene. La muffinsene kjøle seg ned.

Topping

  1. Topp muffinsene med en generøs mengde Ostekrem. Om du ønsker en fastere krem kan du blande inn siktet melis i Ostekremen. Ta 2-3 muffinser og bryt de opp med hendene til du får smuler, dryss det så over Ostekremen. Legg et Amarena cherry på toppen av hver muffins, og bruk non tempsjokolade for å lage en liten «stilk» som du presser ned i midten av kirsebæret.

Relaterte oppskrifter

Kanelmuffins med hasselnøttkrem

Tiramisukake

Tiramisukake

Bilde av kake

Gulrotkake med ostekrem

Scroll to Top