Red velvet muffins med ostekrem og kirsebær
porsjoner0
Muffins
- 430 g vann
- 400 g rapsolje
- 1000 g Allround kakemiks
- 25 g Idun Kakao mørk 22-24%
- fargepasta Rød m/Azo
Topping
- ostekrem fryst
- knust red velvet muffins
- Fabbri Amarena Cherries
- non temp mørk sjokolade
Muffins
Bland sammen vann, olje, kakao, og kakemikspå medium hastighet i 5 minutter. Tilsett Rød farge pasta litt og litt frem tildu får en dyp rød farge. Fordel røren i muffinsformene - fyll opp ca. 2/3 avformen og stek på 175 grader i ca. 15-25 minutter, avhengig av størrelsen påformene. La muffinsene kjøle seg ned.
Topping
Topp muffinsene med en generøs mengde Ostekrem. Om du ønsker en fastere krem kan du blande inn siktet melis i Ostekremen. Ta 2-3 muffinser og bryt de opp med hendene til du får smuler, dryss det så over Ostekremen. Legg et Amarena cherry på toppen av hver muffins, og bruk non tempsjokolade for å lage en liten «stilk» som du presser ned i midten av kirsebæret.
Skriv ut oppskriften