Go Back
+ servings

Brød med grønn spelt

Brød bakt med IREKS Grønn spelt brødmiks gir en unik lettrøkt smak og aroma. Brødet får en saftig krumme med lang holdbarhet.
Brød bakt med grønn spelt.
porsjoner28

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Deigtemperatur: 26 ºC
    Eltetid: 7+4 minutter
    Hviletid: 30 minutter
    Rasketid: 60 minutter eller rett på kjøl.
    Steketemperatur: 200-230 ºC med litt damp
    Steketid: 30-35 minutter, med åpen tekket de siste 10 minuttene.
    Skyves ved: 180 ºC
  • Vei deigen opp i emner av ca. 600 g og slå opp til avlange brød. Dypp brødene i IREKS Green spelt topping og legg på brett til rasking i ca. 60 minutter eller hev på kjøl.
  • Snitt brødene og stek de med litt steam i 30-35 minutter ved 200-230 ºC.
Skriv ut oppskriften