Sikt sammen mandelmel og melis i en bolle. Pisk eggehvite og sukker til en marengs og bland inn pulveret. Hell et tynt lag på et stekebrett (60x40cm). Stekes ved 200 grader i 15 minutter.
Jordbærgelé
Varm opp puréen sammen med invert sukkeret. Tilsett sukker og pektin. Kok blandingen opp i 2 minutter av avkjøl.
Hell blandingen over dacquoisen og sett på frys.
Vanilje supreme
Varm opp melk, eggeplommer og sukker til 83 grader. Tilsett gelatinmassen og vaniljepastaen og vend inn pisket fløte til rundt 30 grader.
Hell blandingen over jordbærgeléen og sett tilbake på frys.
Når bunnen er stivnet, kuttes den i en hjertefasong som passert til hjerteformen.
Jordbærmoussé
Bland gelatinpulveret med vann. Kok opp jordbærpuré med sukker. Lag en blanding av egg og maizena. Pisk dette sammen med jordbærpuréen til en tykk masse. Ha i gelatinblandingen og sjokolade til den smelter. Avkjøl til 30 grader og tilsett til sist pisket fløte.
Fyll en hjerteformen med jordbærmoussé – nesten til toppen av formen. Pass på at formen er godt tildekket på siden. Legg den ferdig kuttet dacquoisen (hjerteformet) på jordbærmoussén og sett på frys.
Når hjertet er fryst, tas den ut av formen og sprayes med rød velvet sjokoladeblanding.