Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Sjokoladekake med krem
En saftig og god sjokoladekake med knasende krunsj!
porsjoner
8
Ingredienser
Bunn
1
stk
Sjokoladekakebunn 18 cm 2-delt
Pisket sjokoladeganache
450
g
TINE Kremfløte
100
g
IDUN Glukosesirup
650
g
LUBECA Coverture Timmendorf melk 42%
900
g
TINE Kremfløte
Annet
Kranfil’s Sjokolade Crunchy
Fremgangsmåte
Basic
Kok opp fløte med glukosen. Ha i sjokoladen og bland sammen med en stavmikser til sjokoladen er smeltet.
Ha 900 g sjokoladeganache i en bolle med 900 g kremfløte. Pisk sammen med en stavmikser. Sett kremen på kjøl til dagen etter.
Montering
Pisk opp sjokoladeganachen til den får en myk konsistens.
Spray litt Kranfil´s Sjokolade Crunchy over hver av sjodoladekakebunnene.
Ha på den piskede sjokoladeganachen og spray ca. 1 cm tykk lag med Kranfil`s Sjokolade Crunch.
Pynt kaken etter sesong eller eget ønske.
Skriv ut oppskriften