Go Back

Mango og vanilje terte

Denne herlige terten er laget av mørdeig, vanilje supreme og mangokompott. En smakfull delikatesse å nyte!

Ingredienser

Mørdeig

Vanilje Supreme

Mango kompott

Fremgangsmåte

Dag 1:

  • Mørdeig: Bland margarin, melis og mandelmel sammen. Tilsett mel, salt og til slutt egg. Blandes til den er helt klumpfri.
  • Mangokompott. Kok opp alle ingrediensene til kompott. Kokes på svak varme i ca. 20 minutter
  • Vanilje supreme: Varm opp melk, eggeplommer, sukker til 83°c, tilsett gelatinmasse og morini pasta vanilje. Vend inn pisket fløte rundt 30°c. Fyll i silikonformen og frys.

Dag 2

  • Kjevle ned mørdeig til 2,7mm og sett i formen. Stekes på 170°c i cirka 15 minutter. La det avkjøles.
  • Fyll bunn av terte med cirka 10 gr av mango/pasjons kranfils, deretter fyll med mangokompott til kanten av terten.
  • Sett en sjokoladeskive på toppen, og ta til slutt ut vanilje supreme fra formen, glasere med en gang med Miruar neutral og sett på sjokolade skive, pynt etter ønske.
Skriv ut oppskriften