Go Back

Chunky Cookies med sjokolade og hasselnøtter

En smakfull kombinasjon av rik sjokolade og aromatisk hasselnøtt, pakket inn i en myk og fyldig cookie. En tidløs klassiker med litt ekstra dybde.
Chunky Cookie med sjokolade og hasselnøtt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Start med å blandesammen American cookie-miks, romtemperert smør og vann i en mikser med eltekrok og elt blandingen godt i 4-5 minutter, eller til deigen er jevn og fri for smørklumper. Tilsett hasselnøtter hakkede og bland godt sammen.
  • Ta 40 g av deigen og legg den i bunnen av en silikonform eller en metallring (ca. 7 cm i diameter). Press deigen flat, slik at den treffer kanten av formen.
  • Ha deretter IRCA sjokoladekrem i en sprøytepose og sprøyt ut ca. 20 g over brownie-røren.
  • Rull til slutt 30 g cookie-deig til en liten kule, og press den flat. Legg den forsiktig over bringebærmassen, og press deigen ut til kantene av formen.
  • Stek cookien på 190 grader i ca. 10 minutter, eller kortere tid hvis du ønsker en mykere konsistens.
  • Fyll opp en sprøytepose med smeltet gianduja. Klipp et lite hull i tuppen av sprøyteposen og pynt cookien med striper av gianduja-kremen. Topp med litt ristede hasselnøtter.
Skriv ut oppskriften