Fløyelsmyke dessertkaker med en himmelsk smak av sjokolade!
porsjoner7
Ingredienser
BROWNIEBUNN
1000gTEGRAL Brownie
220gVann
40gIDUN Glykosesirup
NOUGATKREM
300gH-melk
300gKremfløte
120gFryste eggeplommer m/sukker
60gSukker
700gLUBECA Hasselnøtt praliner
MELKESJOKOLADEMOUSSÉ
375GH-melk
375gKremfløte
150gFryste eggeplommer m/sukker
75gSukker
1350gPisket kremfløte
1650gLUBECA Covertyre Timmendorf 42% melk
Fremgangsmåte
BROWNIEBUNNBland sammen alle ingredienser i ca. 2-3 minutter på middels hastighet.
NOUGATKREMVarm opp melk, fløte, sukker og eggeplommer til 82 °C. Hell over nougatkremen og bland sammen med en stavmikser.
MELKESJOKOLADEMOUSSÉVarm opp melk, fløte, eggeplommer og sukker til 85 °C. Ha i sjokoladen og bland sammen med en stavmikser til en glatt og fin ganache. Bland deretter pisket fløte med ganachen til blandingen er 45 °C. Ha fyllet over i en Ø18 cm ring.
FREMGANGSMÅTE:Lag browniesbunnen av avkjøl og stans ut Ø16 cm ringer av bunnen.
Smelt melt litt Kranfil`s Sjokolade Crunchy (art. nr. 16307) og spray ett tyn lag over browniesbunnene og sett på frys.Lag nougatkremen og hell over cirka 200 g på browniesbunnene, og sett på frys igjen.Lag sjokolademoussén. Ha de runde browniesbunnene over i Ø18 cm ringer, hell over sjokolademousse og sett på frys. Varm opp Ladyfruit Glassage Noir (art. nr. 41078) til 45°C og ha over de frosne kakene. Pynt til slutt etter eget ønske.