Search
Close this search box.

Kakepynt for enhver anledning

Kakepynt på en kake
Kakepynt er dekorative elementer som er ment å tilpasses anledninger som merkedager, høytider og andre festlige begivenheter. Pynten er selve kronen på verket!

Spiselig kakepynt

Spiselig kakepynt setter prikken over i’en for enhver kakedekorasjon. Fra sukkerblomster til marsipanfigurer og fargerikt strøssel kan kakekpynt fortelle noe om anledningen den er ment for – som feiring av ulike anledninger. Uansett tema eller begivenhet, vil du finne den perfekte spiselige pynten som både ser fantastisk ut og smaker himmelsk.

Sukkerkunst

Holdbare dekorasjoner

Utvalget av ekte blomster som kan spises er dessverre ganske minimalt. Vi i Bako tilbyr derfor et stort utvalg av flott sukkerkunst. Disse sukkedekorasjonene er ikke bare enkle å bruke, men gir også et pent tillegg til kakedekorasjonen. I tillegg har dekorasjonene ekstra lang holdbarhet også.

Kakestrøssel og marsipan

Et palett av muligheter

Kakestrøssel i ulike farger og former gir utallige muligheter og bruksområder for kakedekorasjon. Ikke bare smaker det utrolig godt, dekorasjonene gir også et eksklusivt uttrykk og løfter helheten.

Det finnes tusenvis av farger og fasonger, som man kan kombinere som man vil. Man kan blant annet bruke kakestrøssel på iskrem, muffins og andre desserter. Roser og blader av marsipan er en klassisk touch på marsipankaker, og gir et elegant uttrykk. Nesten alle roser i Bakos soritment er også håndlaget – som garanterer enestående kvalitet.

Kakestrøssel på muffins
Marsipan Bako

Marsipanroser, blader og figurer

Håndlagde roser

Roser og blader av marsipan er en klassiker på marsipankaker. Denne type pynt smaker ekstra godt og gir kaken et eksklusivt uttrykk. Dessuten er alle roser i sortimentet til Bako håndlaget, bortsett fra Fiona serien. Her får du skikkelig kvalitet!

Ikke-spiselig kakepynt som alternativ

Ikke all pynt kan formes av spiselig materiale. For særlig komplekse former eller spesielle elementer tilbyr vi et bredt utvalg av ikke-spiselige dekorasjoner, som for eksempel blomster, figurer og flagg. Da har vi også gode alternativer for materialer – som tre, papp og metall.

Ostekake med norske flagg i papir
Konditor farger - Bako

Konditorfarger

Levende farger for levende kaker

Vi har en høy standard for kakedekorasjoner, og da er det særlig viktig for oss å kunne tilby kundene våre alle regnbuens farger; inkludert pulver, pasta, og airbrush-farger. Disse fargene er ideelle for å eksperimentere med nyanser og effekter på forskjellige materialer.

 

Vi tilbyr blant annet:

  • Pulverfarger er ideelt for farging av myke og harde masser som sjokolade eller marsipan.
  • Pastafarger er konsentrert og tyktflytende. Fargene er like fine å bruke til å farge fondant og marsipan, som til kremer, frostinger og mye mer.
  • Airbrush farger er spesilet utviklet til å bruke i tilegnet spraymaskiner for dekorering av kaker.
  • Konditorfargene er spesilet godt egnet til fete produkter som sjokolade og smørkremer.
  • Fargepatroner brukes til printere for sukkerark
  • Fargespray gir en unik effekt på kaker og bakevarer.

Belgisk sjokoladepynt av høy kvalitet

Bako tilbyr et eksklusivt utvalg av belgisk sjokoladepynt, utviklet i samarbeid med verdens fremste konditorer. Dette sortimentet, som kun er tilgjengelig gjennom Bako i Norge, omfatter rundt 150 varianter for en luksuriøs finish til enhver kake. Dobla  – som har den fineste belgiske sjokoladen – samarbeider med verdens beste konditorer når de utvikler sjokoladepynt av den høyeste kvaliteten. Vi tilbyr også mer personlig uttrykk, og tilpasser mer enn gjerne sjokoladepynten med egen tekst, logo eller ikoner. På denne måten kan du gjøre nettopp din kake helt skreddersydd og unik.

Det er viktig for oss i Bako å kunne tilby våre kunder et omfattende utvalg av kakepynt som skal passe til enhver anledning. Sammen med kaken, vil vi gi deg muligheten til å kombinere kvalitet, design og kreativitet. Vi står klar til å hjelpe deg med å bringe dine mest fantasifulle kakedesign til liv.

 

LES MER OM SJOKOLADEPYNT MED TRYKK 

Sjokoladepynt hos Bako

Kontaktpersoner

Storhusholdning eller bakeri? Spør oss for mer informasjon, vi hjelper deg gjerne!

Håkon Dølven

Salgssjef Storhusholdning
haakon.dolven@bako.no
Tel: 90 70 35 96

Amela Ramic

Marketing Manager
amela.ramic@bako.no

Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top