Design egne kopper og annen emballasje med eget trykk

Kakepynt og emballasje med eget trykk gjør produktene dine enda mer unike. Merkevaren blir fremhevet som gjør at dine kunder kjenner igjen deg uansett hvor produktene måtte befinne seg.

Emballasje med eget trykk

Emballasje med eget trykk

Bako har lang erfaring innenfor profilert emballasje og kan deg hjelpe med å få laget alt av emballasje med ditt unike design. Vår kundegruppe tilhører storhusholdningsbransjen, HORECA , konditoriere og bakerier.

Med unikt design på emballasjen blir din merkevare synlig hele veien til magen.
Les også: Spesialdesignet emballasje fra SØD

Enten du ønsker et helt konsept eller mindre enheter, hjelper vi deg hele veien. Vi er store på emballasje og har det meste du måtte trenge for å komme i gang: 

  • Bæreposer
  • Engangskopper
  • Emballasje for mat
  • Kakeesker
  • Servietter
  • Kakerbrett
  • Beger for iskrem


Nysgjerrig på utvalget av emballasje?
Se utvalget av standardemballasje i Idun kundeportal

Etiketter - et smart alternativ

Etiketter-med-eget-trykk

For mindre eller nye bedrifter kan emballasje med eget trykk resultere i en større utgift på grunn av produksjonsmengde og lagringsplass

Ønsker du å redusere utgiftene kan det være et smart alternativ å bruke etiketter på ensfargede kakeesker, papir- og cellofanposer slik at du profesjonelt kan vise fram ditt varemerke, med større fleksibilitet. Bako har et stort utvalg å velge mellom. Mulighetene rundt form og farge er mange, så spør oss for mer informasjon slik at vi kan skreddersy emballasje for ditt behov.

Eget trykk på kakepynt

Kakepynt i sjokolade med eget design er perfekt når du vil vise hvor kaken kommer fra – selv etter at kakeesken er satt til side. Mørk sjokolade, hvit sjokolade, hjerter, sirkler, firkanter og farget tekst – her finnes det et hav av muligheter.

Sjokoladepynt til kaker-med-eget-trykk

Kontaktpersoner

Storhusholdning eller bakeri? Spør oss for mer informasjon, vi hjelper deg gjerne!

Håkon Dølven

Salgssjef Storhusholdning
haakon.dolven@bako.no
Tel: 90 70 35 96

Tor A. Myhren

Prosjektleder/Salgskonsulent
tor.arne.myhren@bako.no
Tel: 94 42 72 11

Scroll to Top