Search
Close this search box.

Design egne kopper og annen emballasje med eget trykk

Emballasje med eget trykk
Kakepynt og emballasje med eget trykk gjør produktene dine enda mer unike. Merkevaren blir fremhevet som gjør at dine kunder kjenner igjen deg uansett hvor produktene måtte befinne seg.

Emballasje med eget trykk

Innen storhusholdning, som omfatter alt fra HORECA (hoteller, restauranter, catering) til konditorier og bakerier, spiller valg av serviceartikler og emballasjeløsninger en viktig rolle. Disse valgene er ikke bare praktiske løsninger, men også viktige elementer i kunders merkevare.

Enten du ønsker et helt konsept eller mindre enheter, har vi i Bako lang erfaring innen profilert emballasje. Vi tilbyr et bredt sortiment av emballasjeløsninger som kan tilpasses ditt unike uttrykk, for å sikre at din merkevare blir lagt merke til og husket.

Skreddersydd emballasje og kakepynt er viktige elementer når det gjelde å forme kundenes oppfatning og forsterke merkevareidentitet. Spesielt innen storhusholdning, kan riktig valg av serviceartikler og emballasjeløsninger gjøre en betydelig forskjell.

Serviceartikler som forlenger merkevareopplevelsen

Serviceartikler er mer enn bare funksjonelle elementer; de er en forlengelse av merkevarebudskapet. Ved å bruke skreddersydde serviceartikler med eget budskap, kan bedrifter sikre at deres merkevare blir husket og gjenkjent, som skaper en konsistent og integrert kundeopplevelse fra start til slutt.

Les også: Spesialdesignet emballasje fra SØD

Enten du ønsker et helt konsept eller mindre enheter, hjelper vi deg hele veien. Vi er store på emballasje og har det meste du måtte trenge for å komme i gang.

Vi har det meste du måtte trenge for å sikre at din merkevare blir synlig hele veien til magen:

  • Bæreposer
  • Engangskopper
  • Emballasje for mat
  • Kakeesker
  • Servietter
  • Kakerbrett
  • Beger for iskrem
Emballasje med eget trykk

Skreddersydde emballasjeløsninger

Bako har lang erfaring med profilert emballasje, og er klarte for å hjelpe din virksomhet med å utvikle emballasjeløsninger som reflekterer og forsterker merkevareidentiteten. Uansett om behovet er et komplett konsept eller mindre enheter, tilbyr vi skreddersydde løsninger som gjør din merkevare synlig og minneverdig for dine kunder. Vårt omfattende utvalg inkluderer alt fra matemballasje, kakeesker til kakebrett, med muligheter for personlig tilpasning for å møte dine unike behov og preferanser.

Etiketter-med-eget-trykk

Kostnadseffektive alternativer med tilpasset etiketter

For mindre eller nystartet virksomheter kan full skreddersydd emballasje være en betydelig investering. Som et kostnadseffektivt alternativ tilbyr Bako et stort utvalg av etiketter med eget trykk som kan brukes på ensfargede emballasjeløsninger som kakeesker, papir- og cellofanposer. Dette gjør det fleksibelt å vise frem ditt varemerke på en profesjonell måte, uten de betydelige utgiftene forbundet med fullt tilpasset emballasje. Med et variert utvalg av former, størrelser og farger, har vi utallige muligheter til å skreddersy etikettene til ditt unike behov. Her har kreativiteten ingen grenser. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Personlig preg på kakepynten

Å sette et personlig preg på dine produkter strekker seg utover selve emballasjen. Kakepynt i sjokolade som inkluderer alt fra sjokoladefigurer til dekorative elementer i ulike former og farger, kan bidra til å forsterke hvor produktet kommer fra – selv etter at emballasjen er fjernet. Dette forsterker merkevaretilknytningen ved å gjøre hvert produkt til en del av den større merkevareopplevelsen. Vi tilbyr et hav av muligheter, alt fra mørk og hvit sjokolade, hjerter, sirkler, firkanter og farget tekst for å nevne noen.

Sjokoladepynt til kaker-med-eget-trykk

La produktene dine skille seg ut

I et stadig mer konkurransedyktig marked, er det viktigere enn noen gang å sikre at dine produkter skiller seg ut. Ved å investere i skreddersydde serviceartikler og emballasjeløsninger, vil du få en sterkere, mer gjenkjennelig og helhetlig merkevare. Vi i Bako står klare til å hjelpe deg med å realisere din visjon, med et bredt utvalg av muligheter for å møte dine spesifikke behov og ambisjoner. Enten det gjelder storhusholdning eller bakeri, vil vi sammen utforske mulighetene og skape løsninger som ikke bare beskytter og presenterer dine produkter – men også forteller din unike historie.

Kontaktpersoner

Storhusholdning eller bakeri? Spør oss for mer informasjon, vi hjelper deg gjerne!
Håkon Dølven

Salgssjef Storhusholdning
haakon.dolven@bako.no
Tel: 90 70 35 96

Tor A. Myhren

Prosjektleder/Salgskonsulent
tor.arne.myhren@bako.no
Tel: 94 42 72 11

Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top