Kakepynt for enhver anledning

Kakepynt er dekorative elementer som er ment å tilpasses anledninger som merkedager, høytider og andre festlige begivenheter. Pynten er selve kronen på verket!

Spiselig kakepynt

Når man pynter en kake, vil kakepynten fortelle noe om hilsen anledningen kaken er ment for. Eksempler på dette er bryllup, dåp, konfirmasjon, høytid eller bursdag for å nevne noe. Det er mest vanlig å benytte spiselig kakepynt, men noen velger å supplere med blomster, flagg eller plastfigurer. 

Bako
har lang erfaring med kakepynt og har opparbeidet seg et godt utvalg for alle anledninger. Her vil du finne kakepynt fra hele verden og det er over 250 varianter å velge mellom. Sortimentet er stadig under utvikling og du kan forvente nyheter for hver sesong.Sukkerblomster og figurer

Marsipankake med sukkerpynt

Holdbar dekor av sukker

Utvalget av ekte blomster som kan spises er nokså liten. På bakgrunn av det, er kakedekorasjon av sukker blitt en stor industri verden over. Mulighetene er mange og det finnes tusenvis av flotte små blomster og figurer å velge blant. Disse små figuren er enkle å bruke, og vil pynte enhver kake opp til fest. Blomster og figurer av sukker har dessuten en ekstra lang holdbarhet.

Sukkerblomster i flere farger

Kakestrøssel

Kakestrøssel på muffins

Bredt bruksområde

Kakestrøssel er laget sukker, og det finnes tusenvis av kombinasjoner av farger og fasonger å velge mellom. Bruksområdet er bredt og er enkelt å benytte som dekorasjon på andre spiselige enheter enn kaker. Mange velger å bruke strøssel på desserter, muffins og iskrem.

Sort kakestrøssel

Marsipanroser, blader og figurer

Kake med røde marsipanroser

Håndlagde roser

Roser og blader av marsipan er en klassiker på marsipankaker. Denne type pynt smaker ekstra godt og gir kaken et eksklusivt uttrykk. Dessuten er alle roser i sortimentet til Bako håndlaget, bortsett fra Fiona serien. Her får du skikkelig kvalitet!

Rød marsipanrose

Kakefigurer, knall og flagg

Ostekake med norske flagg i papir

Ikke spiselig kakepynt

Det er ikke all pynt som er like lett å forme av spiselig materiale. Da er figurer i plast, tre, papp og metall et godt alternativ. 

Norske flagg i papir

Konditorfarger

Halloweenmuffins med farget krem og kakepynt

Næringsmiddel farger til matlaging

I denne kategorien finnes farger i alle regnbuens farger.

  • Pulverfarger er ideelt for farging av myke og harde masser som sjokolade eller marsipan.
  • Pastafarger er konsentrert og tyktflytende. Fargene er like fine å bruke til å farge fondant og marsipan, som til kremer, frostinger og mye mer. 
  • Airbrush farger er spesilet utviklet til å bruke i tilegnet spraymaskiner for dekorering av kaker.
  • Konditorfargene er spesilet godt egnet til fete produkter som sjokolade og smørkremer. 
  • Fargepatroner brukes til printere for sukkerark
  • Fargespray gir en unik effekt på kaker og bakevarer.
Konditorfarger i plastflasker

Sjokoladepynt

Kakepynt på en kake

Belgisk sjokoladepynt av høy kvalitet

Sist og ikke minst har Bako et stort og flott utvalg i sjokoladepynt til kaker fra blant annet Dobla som har den fineste belgiske sjokoladen. Dobla samarbeider med verdens beste konditorer når de utvikler sjokoladepynt av den høyeste kvaliteten.

I Norge er det kun gjennom Bako du finner denne enestående kakedekoren, og du kan velge mellom ca. 150 varianter.

Ønsker du sjokoladepynt med eget trykk, kan Bako også hjelpe deg med det. Her finnes mange muligheter som tilpasset tekst, egen logo eller ikoner.

LES MER OM SJOKOLADEPYNT MED TRYKK 

Sjokoladepynt solsikke
Scroll to Top