Search
Close this search box.

New York cheesecake Gelato

New York Cheesecake.
New York Cheesecake og Whiskey Cream som er årets ny smaker i Gelatos verden. Følg trenden med de nye smakene!

New York Cheese cake

New York Cheesecake er en verdenskjent, amerikansk kake laget av kremost, rømme, egg og sukker, på en bunn av grahamkjeks (grove hvetekjeks som minner mest om norske havrekjeks). Den er mektig og fløyelsmyk alene eller med friske bær på toppen.

Den nye New York Cheesecake-gelatoen fanger den herlige konsistensen og gode smaken, kombinert med crunchy kjeks. Himmelsk alene, men ekstra god med fiken-variegato.

Vær så god, prøv selv!
Fabbri New York Cheesecake pulver

Whiskey Cream

Whisky er brennevin destillert fra korn. Ordet «whisky» er en kortform av gæliske uisge beatha, og betyr – i likhet med akevitt og eau de vie – «livets vann». Det staves med en ekstra e, whiskey, på irsk og amerikansk.

I whiskyens hjemtrakter har det lenge vært tradisjon for å blande whisky med fløte for å lage likør (Bailey’ser nok den mest kjente varianten i Norge) eller smaksette desserter, og det er denne tradisjonen som har gitt smak til årets andre nykommer, Whisky Cream.

Mec3 Pasta Whiskey Cream

Salt smørkaramell

Salt smørkaramell er strengt tatt ingen nykommer, men er nylig kåret til årets smak for andre gang på rad  av våre norske kunder.

Det betyr at du får 10% rabatt på denne smaken i nettbutikken vår ut året!

Du finner de gode nyhetene her:
FABBERI Delipaste salt smørkaramell
Salt smørkaramell variegato

Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top