Focaccia
Ingredienser
- 1000 g Idun Finbakst (Art.nr.: 12307 | EPD: 6538540)
- 40 g Idun Olivenolje Pomace PET, kanne 5 l (Art.nr.: 18458 | EPD: 4759957)
- 50 g Idun fersk gjær (blå) (Art.nr.: 80011 | EPD: 4280277)
- 750 g Vann
Dekor
- Havsalt
- Urter
Fremgangsmåte
- Ingredienser + vann eltes godt sammen til deigen slipper bollen.
- La deigen hvile i 1 time.
- Del deigen opp i ønsket størrelse.
- La emnene hvile 30 minutter.
- Smør inn formene godt med oliveolje.
- Klem deigen ut i formen med fingertuppene, pensle med olivenolje.
- Heves ca. 1 time, dryss på ønskede urter og havsalt.
- Stekes på 190°c i ca. 20 minutter.