Search
Close this search box.

Pynt, dekor og emballasje til lekne barneselskap

Pynt og dekor barneselskap Bako
Lag kaker og bakst til uforglemmelige barneselskap med temaer som safari, dyrene på gården, og pinjata surprise! Ta en titt i vår nyeste brosjyre fullspekket av inspirasjon til barneselskap, som er til glede for både barn og voksne.

Bli med på safari

Vi tilbyr pynt i livlige farger passer perfekt til ethvert barneselskap. Her er det bare å slippe fantasien løs. Vi har flere forslag til tema: 

Safari barneselskap
Pinjata surprise Bako

Pinjata Surprise

Lag en festlig pinjatakake som virkelig popper! Fyll den opp med fargerike sjokoladelinser og lag en kake som eksploderer av smak og moro. Pynt toppen med dyrehagen på togtur. Perfekt for enhver barnefest!

Safari

Kake-safari! I vår sortiment har vi et stort utvalg av dyrefigurer som forvandler enhver kake til et safarieventyr.

Dyrene på gården

Bli inspirert av vår «Dyrene på gården»-kake. Pyntet med søte sukkerfigurer av nysgjerrige griser og koseklare kuer er kaken perfekt for små bønder i bursdagshumør. Denne vil garantert begeistre både store og små på enhver barnebursdag.

Leken bakst

Vi tilbyr fargepulver i livlige farger passer perfekt til å dekorere sjokolade, sukkerbaserte produkter, margarin, smør eller andre ovnsbakte produkter. Hva med en leken vri på en klassiker som skolebollen, eller lage lekre kjeks med glasur i farger som matcher temaet?

Babyshower pynt og dekor Bako

Gjør sesongens Babyshower helt spesiell

Babyshower er en spesiell anledning hvor venner og familie samles for å feire den kommende ankomsten av et nytt tilskudd i familien. For å gjøre denne dagen uforglemmelig, tilbyr vi et bredt utvalg av dekorasjoner og figurer som passer perfekt til temaet.

Gjør kakene til et midtpunkt med delikat pynt i pastellfarger. Avslør kjønnet på en spennende og minneverdig måte gjennom fargerike kaker og topp det hele med søte babyinspirerte detaljer, blomster og strøssel.

Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top