Search
Close this search box.

Hvite kakeesker til sesongens begivenheter

Hvite kakeesker fra Bako
Oppdag den perfekte emballasjen for kaker med våre hvite kakeesker! Uansett anledning, gir våre esker en elegant presentasjon som sikrer at kakene blir høydepunktet på dine kunders spesielle begivenheter.
Hvite kakeesker i alle størrelser

Kvalitet i hver kakeeske

Vi tilbyr et bredt sortiment av hvite kakeesker til bakeri og konditori i ulike størrelser, både store og små, firkantede og rektangulære, med lokk som henger fast og lokk som kan tas av. Vi tilbyr også vinduer for de litt mer nysgjerrige. Hos oss kan du finne noe til enhver anledning.

Tilpassede løsninger for det lille ekstra

Vi vet at hvert bakeri og konditori har sine unike behov. Derfor tilbyr vi også skreddersydde løsninger som gjenspeiler din merkevare og stil. Enten det gjelder kakeesker til bryllup, konfirmasjon, bursdager eller andre begivenheter, har vi alternativer som kan tilpasses med ditt eget uttrykk. Dette gir ditt utsalg et mer personlig preg som skiller seg ut i mengden.

Les mer om emballasje med eget trykk her.

For kunder som kanskje ønsker et mindre opplag, har et lavere budsjett eller mangler lagerplass til å oppbevare kakeesker med eget trykk, anbefaler vi etiketter med eget trykk som festes på våre hvite kakeesker. Vi har også tilbehøret du trenger for å gi kunden følelsen av det lille ekstra når de går ut av butikken. Pynt opp med gavebånd og kombiner gjerne med din egenprofilerte emballasje.

Se vårt utvalg av etiketter her.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av kakebrett i flere farger, former og størrelser. I kundeportalen har vi samlet størrelsene som passer best til vår serie med hvite kakeesker. Samtidig får du også en oversikt oppsatsbrett for høyere og tyngre kaker for mer stabilitet. Ved å klikke på produktet/kakeesken vil du få opp anbefalinger om hvilket kakebrett som passer den valgte kakeesken.

Lag eget uttrykk med etiketter og annen dekor

Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen

Utforsk vårt brede utvalg av hvite kakeesker i vår kundeportal eller brosjyre, hvor du enkelt kan bestille og få levert produktene. Våre erfarne salgsrepresentanter står klare til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov, slik at du kan fokusere på å skape fantastiske kaker som gleder dine kunder.

Vi hjelper deg med emballasje

For mer informasjon, besøk vår kundeportal og ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om dine behov og ønsker.

Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top