Spennende kaker fra My Bakery

My Bakery har spesialisert seg på spennende og gode kaker uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Håper du liker dem like god som oss!

Spennende kaker på menyen?

Spennende kaker er gøy å servere. Smaksopplevelsen er jo tross alt noe av det beste vi har og de små øyeblikkene med å nyte mat er viktig for oss alle.

Nå har vårt kakesortiment blitt utvidet med utvidet med nye og spennende kaker for kakeglade nordmenn. Kakene har hver for seg sitt eget særpreg av kulinariske smakskombinasjoner.

Enten du driver et bakeri, en kaffebar, catering eller en restaurant, er disse kakene ypperlig å servere gjestene dine. Våre fryste kaker har helt klart flere fordeler enn den gode smaken:

  • Tines før bruk i lukket emballasje. Temperatur + 4°C.
  • Holdbarhet etter tining: 2 døgn

Smakfull kake med chili

Denne lekre kaken er allerede rukket å bli en favoritt med sin litt hete ettersmak. Kaken er laget på en browniebunn med kjeks, sjokolade og krem og til siste toppet med en mangogelé og rød chili.

Spennende kaker med chili.
Chill Out dessert cake | Foto: Nina Myrheim Mathisen

Ostekake med salt karamell

Ostekaken er svært populær og elsket av både store og små. Denne kaken er en fyldig bakst ostekake med salt karamell, laget på en smakfull Digestive kjeksbunn.

Ostekake med salt karamell fra My Bakery.
Cheesecake Saltet Caramel | Foto: Nina Myrheim Mathisen

Amerikansk Pekan kake

Ekte klassisk amerikansk pecanpai med smak utover det vanlige som garantert blir en favoritt blandt nøtteelskere!

Pekan kake på et fat.
Amerikansk Pekan kake | Foto: Nina Myrheim Mathisen

Vegansk brownie

En fantastisk god og saftig vegansk brownie, helt fri for egg og meieriprodukter. Kaken er toppet med sjokoladeganache laget på havrefløte og sjokolade.

Rektangulær vegansk brownie i form.
Vegansk Brownie | Foto: Nina Myrheim Mathisen

Lys kake med sjokolade og pekannøtter

Hvem er ikke glad i sjokolade? Denne lekre kaken har en mandelbunn toppet med hvit sjokoladeganache, melkesjokolade, pekannøtter og sjokoladestriper.

Firkantet sjokoladekake i form.
Triple Chocolate Pecan cake | Foto: Nina Myrheim Mathisen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Scroll to Top