Search
Close this search box.

Spennende kaker fra My Bakery

Spennende fra My Bakery på et fat.
My Bakery har spesialisert seg på spennende og gode kaker uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Håper du liker dem like godt som oss!

Nye kaker på menyen?

Spennende kaker er gøy å servere. Smaksopplevelsen er jo tross alt noe av det beste vi har og de små øyeblikkene med å nyte mat er viktig for oss alle.

Nå har vårt kakesortiment blitt utvidet med utvidet med nye og spennende kaker for kakeglade nordmenn. Kakene har hver for seg sitt eget særpreg av kulinariske smakskombinasjoner.

Enten du driver et bakeri, en kaffebar, catering eller en restaurant, er disse kakene ypperlig å servere gjestene dine. Våre fryste kaker har helt klart flere fordeler enn den gode smaken:

  • Tines før bruk i lukket emballasje. Temperatur + 4°C.
  • Holdbarhet etter tining: 2 døgn

Smakfull kake med chili

Denne lekre kaken er allerede rukket å bli en favoritt med sin litt hete ettersmak. Den er laget på en browniebunn med kjeks, sjokolade og krem og til siste toppet med en mangogelé og rød chili.

Spennende kaker med chili.
Chill Out Dessert Cake
Ostekake med salt karamell fra My Bakery.
Cheesecake Saltet Caramel

Ostekake med salt karamell

Ostekaken er svært populær og elsket av både store og små. Kaken er en fyldig bakt ostekake med herlig salt karamell, laget på en smakfull Digestive kjeksbunn. En sann nytelse for ostekake elskere!

Vegansk brownie

En fantastisk god og saftig vegansk brownie, helt fri for egg og meieriprodukter. Kaken er toppet med sjokoladeganache laget på havrefløte og sjokolade og er bakt i en firkantet form. Pynt den gjerne!

Rektangulær vegansk brownie i form.
Vegansk Brownie
Firkantet sjokoladekake i form.
Triple Chocolate Pecan Cake

Lys kake med sjokolade og pekannøtter

Hvem er ikke glad i sjokolade? Triple Chocolate Pecan cake består av en mandelbunn toppet med hvit sjokoladeganache, melkesjokolade, pekannøtter og sjokoladestriper. En sikker vinner!

Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top