Gode vafler med enkel vaffeløre

Med Idun Vaffelmiks er det enkelt å lage myke gode vafler.

Enkel vaffelrøre

Vaffelmiksene til Idun Industri er utviklet for å være enkle i bruk, slik at minst mulig ekstra råvarer trengs å tilsettes får å få gode og smakfulle vafler.

 

Vafler av enkel vaffelrøre

De ferdigeblandede vaffelmiksene er suverene å bruke i bakeriutsalg og kaféer, såvel som til store arrangementer. Dessuten er det fullt mulig å tilsette vaffelrøra andre ingredienser for et mer særpreg. Eksempler på dette kan være kardemomme for enda mer smak eller havregryn for «grovere» vafler.

Gode vafler på rekordtid

Nordmenn har laget vafler helt siden 1800-tallet, så det er ikke uten grunn til at vi er så glade i vafler. Oppskriftene finnes i utallige versjoner som gjør vaffelen enda mer spennende og blir derfor gjerne nøye analysert når den spises. Er vaffelen for søt, sur eller kanskje den er for hard å spise? Det er smak og behag, men en diskusjon som er lett å la seg engasjere i.

Med Idun Vaffelmiks er det enkelt lage myke og gode vafler på kort tid uten store tilberedninger. Den ferdige vaffelblandingen skal kun tilsettes vann og fett i flytende form. Både smeltet margarin, ekte smør, Hjerter-ess eller en smaksnøytral olje som raps- eller solsikkeolje kan benyttes.

En sekk med 10 kg Idun vaffelmiks gir hele 23 liter med vaffelrøre og ca. 300 stk. myke og gode vaffelplater.

Oppskrift på enkel vaffelrøre

Nordmenn har laget vafler helt siden 1800-tallet, så det er ikke uten grunn til at vi er så glade i vafler. Oppskriftene finnes i utallige versjoner som gjør vaffelen enda mer spennende og blir derfor gjerne nøye analysert når den spises.

Er vaffelen for søt, sur eller kanskje den er for hard å spise? Det er smak og behag, men en diskusjon som er lett å la seg engasjere i.

Vaffelhjerter med syltetøy og friske bær.

Ingredienser

Slik gjør du:

  1. Rør sammen vann og fett
  2. Ha i vaffelmiksen og rør sammen til en jevn og glatt røre i 5 minutter på middels hastighet
  3. La røra hvile i 15 minutter før steking
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Scroll to Top

Nyt en kopp kaffe og få med deg siste nytt!

Nyhetsbrev

INSPIRASJON · NYHETER · INFORMASJON

Dame serverer kaffe du kan nyte til nyhetsbrevet