Search
Close this search box.

Gode vafler med enkel vaffelrøre

Vafler av enkel vaffelrøre
Med Idun Vaffelmiks er det enkelt å lage myke gode vafler.

Enkel vaffelrøre

Vaffelmiksen til Idun Industri er utviklet for å være enkel i bruk, slik at minst mulig ekstra råvarer trengs å tilsettes får å få gode og smakfulle vafler.

Den ferdig blandet vaffelmiksen er suveren å bruke i bakeriutsalg og kaféer, såvel som til store arrangementer. Dessuten er det fullt mulig å tilsette vaffelrøra andre ingredienser for et mer særpreg. Eksempler på dette kan være kardemomme for enda mer smak eller havregryn for «grovere» vafler.

 

Ferdig vaffelrøre eller miks?​

Nordmenn har laget vafler helt siden 1800-tallet, så det er ikke uten grunn til at vi er så glade i vafler. Oppskriftene finnes i utallige versjoner som gjør vaffelen enda mer spennende og blir derfor gjerne nøye analysert når den spises. Er vaffelen for søt, sur eller kanskje den er for hard å spise? Det er smak og behag, men en diskusjon som er lett å la seg engasjere i.

Med Idun Vaffelmiks er det enkelt lage myke og gode vafler på kort tid uten store tilberedninger. Den ferdige vaffelblandingen skal kun tilsettes vann og fett i flytende form. Både smeltet margarin, ekte smør, Hjerter-ess eller en smaksnøytral olje som raps- eller solsikkeolje kan benyttes.

En sekk med 10 kg Idun vaffelmiks gir hele 23 liter med vaffelrøre og ca. 300 stk. myke og gode vaffelplater.​

IDUN Vaffelrøre er en ferdig blandet vaffelrøre i spann á 5 kilo med røre som er nok til ca. 35 vaffelplater. Spannet tas ut fra frys og tines i ca. 24 på kjøl innen bruk. Vaffelrøra er holdbar på kjøl i 7 døgn etter opptining.

Oppskrift på enkel vaffelrøre

Nordmenn har laget vafler helt siden 1800-tallet, så det er ikke uten grunn til at vi er så glade i vafler. Oppskriftene finnes i utallige versjoner som gjør vaffelen enda mer spennende og blir derfor gjerne nøye analysert når den spises.

Er vaffelen for søt, sur eller kanskje den er for hard å spise? Det er smak og behag, men en diskusjon som er lett å la seg engasjere i.

Ingredienser

Slik gjør du:

  1. Rør sammen vann og fett
  2. Ha i vaffelmiksen og rør sammen til en jevn og glatt røre i 5 minutter på middels hastighet
  3. La røra hvile i 15 minutter før steking
Vaffelhjerter med syltetøy og friske bær.
Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top