Kornbrød/småbrød

Ingredienser

  • 667 g Idun Finbakst Art.nr.: 12307 | EPD: 6538540
  • 333 g Idun Frøbakst Art.nr.: 12311 | EPD: 6539456
  • 33 g Rapsolje Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684
  • 33 g Idun Fersk Gjær original blå Art.nr.: 80011 | EPD: 4280277
  • 633 g Vann

Fremgangsmåte

  • Alle ingredienser + vann eltes godt sammen til deigen slipper bollen.
  • La deigen hvile i 20 min.
  • Del deigen opp i emner 650 g eller etter eget ønsket.
  • Slå emnene opp til runde baller og la hvile 10 minutter.
  • Formes som brød i form eller frittstående. Topping etter eget ønske. Snittes før stek.
  • Stekes i ca. 35 min på 200 grader.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Finbakst & Frøbakst

Grove rundstykker/baguetter

Focaccia

Knekkebrød

Knekkebrød med hvetesur

Scroll to Top