Search
Close this search box.

Myke rundstykker

Ingredienser

  • 800 g Idun Finbakst (Art.nr.: 12307 | EPD: 6538540)
  • 200 g Idun Søtbakst (Art.nr.: 12304 | EPD: 6538854)
  • 50 g Idun Fersk Gjær original blå (Art.nr.: 80011 | EPD: 4280277)
  • 40 g Rapsolje (Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684)
  • 650 g Vann

Fremgangsmåte

  • Alle ingredienser + vann eltes godt sammen til deigen slipper bollen.
  • La deigen hvile i 20 minutter.
  • Del deigen opp i emner 100 g eller etter eget ønske.
  • Slå emnene opp til runde baller og la hvile 10 minutter.
  • Formes som rundstykker/baguetter. Snittes før steking.
  • Heves i ca. 45 minutter.
  • Stekes i ca. 25 min på 200 grader.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med Idun Finbakst

Baguette

Rundstykker / Baguetter

Finbakst

Loff

Focaccia

Scroll to Top