Search
Close this search box.

Den perfekte innrammingen for hvert bakverk

Den perfekte kakeinnramming
Siden 2006 har Bako vært en betrodd partner til bakeribransjen, og det er vår dedikasjon til kvalitet som har formet vår lange historie. Når det gjelder kakeesker, forstår vi at hver detalj teller – fra det første øyeblikket en kunde legger øynene på en eske, til de siste smulene av en fersk kake.

Kvalitet i hver kakeeske

Kvalitet er kjernen i vår virksomhet. Vi vet at en kakeeske ikke bare er en praktisk beholder, men en essensiell del av kundens opplevelse. Derfor tar vi oss tid til å sile ut og samarbeide med de beste leverandørene, som deler vår oppmerksomhet til detaljer og vår kompromissløse standard for sikkerhet. Vi lager kakeesker av materialer som ikke bare er tiltalende for øyet, men også følger lovverket og godkjenning for matkontakt – en viktig detalj som for ofte blir oversett i denne bransjen.

Vårt brede standardsortiment tilbyr en rekke størrelser og stiler for å møte dagens bakerimarked. Da hvert bakeri er unikt, tilbyr vi også kakeesker med eget trykk, slik at våre kunder kan skille seg ut i mengden. Enten du ser etter det klassiske, det moderne eller noe som er skreddersydd for en spesiell anledning eller merkevare, er vi her for å hjelpe deg.

Bako som din partner

Ved å velge Bako, velger du mer enn bare en kakeeske – du velger en partner som forstår betydningen av kvalitet og presentasjon. Våre kakeesker er designet for å for å beskytte kakene på innsiden, og vi står klare til å hjelpe deg med å presentere dine bakverk på den beste måten.

Besøk vår kundeportal for å utforske vårt brede utvalg og finn den perfekte emballasjeløsningen for dine behov. 

Ta gjerne kontakt med salgsrepresentant Mari for en uforpliktende prat.

Kakeesker er den perfekte innrammingen

Mari Prestløkken

Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top