Search
Close this search box.

Vårens store anledninger

17.mai feiring
Våren bringer med seg en ny syklus av feiringer og festligheter – fra Norges nasjonaldag til milepæler som bryllup, dåp og konfirmasjon. I takt med at dagene blir lengre og blomstene spirer, blomstrer også forberedelsene til disse spesielle anledningene. Også i år, har vi sikret feiringene med vår nye brosjyre for 17. mai og sesongens festligheter.

Løft din 17. mai feiring

Vi har satt sammen en feststemt samling med pynt og dekor som fanger essensen av vår – og ingenting er mer representativt for dette enn Norges egen 17. mai-feiring. Vår brosjyre er spekket med nyheter som vil tilføre en ekstra dose glede til feiringen. Fra flagg i sjokolade og papir til sukkerpynt i rødt, hvitt og blått, har vi alt du trenger for å skape den perfekte dagen.

Dekorasjoner til vårens minneverdige øyeblik

Vårt sortiment strekker seg utover nasjonaldagen. Vi har nøye utvalgt kakepynt som passer til vårens milepæler som bryllup, dåp og konfirmasjon. Våre nye produkter inkluderer elegant kakepynt i pastellfarger, sukkerperler og spray i gull og sølv, samt et utvalg av sjokoaldepynt som vil forvandle enhver anledning til et minneverdig øyeblikk.

Utforsk mer i brosjyren vår “Pynt & Dekor – De store anledningene”.

Kransekaker med blomster Bako
17.mai kake til feiringen

La deg inspirere

De små detaljene teller, og vi forstår viktigheten av å skape en helhetlig opplevelse. Derfor tilbyr vi ikke bare dekorasjoner, men streber etter å gi deg inspirasjon gjennom våre kreative forslag til dekorasjon og presentasjon. Vår brosjyre for 17. mai og vårens anledninger er full av inspirasjon. Ta gjerne en titt!

Produktsortimentet vårt er tilpasset for å reflektere både tradisjon og trend. Enten det er snakk om tradisjonelle norske kaker som kransekake pyntet med små norske flagg, eller andre dekorasjoner som fornyer et hvert festbord. Vi har produktene som vil gjøre 17. mai feiringen og andre store anledninger ekstraordinære. For brylluper, dåp og konfirmasjoner som blomstrer på denne tiden av året, har vi lagt stor vekt på kvalitet og variasjon, slik at hver kake kan skinne litt ekstra.

Bako beriker vårens store anledninger

Ta en titt på vår brosjyre og la deg inspirere av de mange valgmulighetene til vårens store anledninger. Vi er her for å hjelpe deg og sikre at dine kunders viktige kaker og desserter blir like unike og spesielle som selve anledningen de feirer.

Du er vel ikke ferdig?

Les flere artikler

Scroll to Top