Briks med grønn spelt
Briks er ypperlig å bruke til mindre påsmurt sandwich og på grunn av størrelsen er disse spesielt godt egnet til mat-på-farten.
Briks er ypperlig å bruke til mindre påsmurt sandwich og på grunn av størrelsen er disse spesielt godt egnet til mat-på-farten.
Med Proson Rustic kan du bake smakfulle brød uten gjær, med sprø skorpe og fantastisk krumme på bare noen få timer!
Denne flotte bringebærterten kan lages til de fleste anledninger. Smak og dekorasjon kan enkelt justeres etter ditt behov. I dette tilfellet er kaken tiltenkt morsdag og Valentines dag som i år feires samme dag, 14. februar. Kaken har en deilig smak av bringebær, vanilje, espresso og hvit sjokolade.
Den ultimate kaken for både morsdag og Valentines dag i februar, er denne flotte 3-D kaken. Den er lages i 3-D silkonformer som gir elegante runde kaker. Kaken er fylt med crème brûlée, sjokoladekake og bringebærmousse.
Urkorn er en samlebetegnelse på gamle kornarter blant annet enkorn, emmer og spelt. Brødmiksen i dette brødet inneholder emmer og enkorn. Brødet er 100 % grovt uten hele korn, slik at det passer godt å nytes av både store og små i familien.
Enkel vaffelrøre er lett å lage med IDUN Vaffelmiks – tilsett kun vann og olje, stek som vanlig i vaffeljern. En sekk vaffelmiks på 10 kilo gir 23 liter vaffelrøre og ca. 300 vafler.
Bubbles waffles er opprinnelig et engelsk konsept men har også funnet sitt rotfeste her i Norge. Vaflene lages i et spesielt jern som lager de karakteriske boblene og bøyes som en trakt som fylles med deilig iskrem og toppes gjerne med en god saus, frisk bær eller et fargerikt strøssel.
Med Spongomiks er det enkelt å lage gode og smakfulle kakebunner. Miksen tilsettes kun egg og vann.