Search
Close this search box.

Oppskrifter

Briks med grønn spelt.

Briks med grønn spelt

Briks er ypperlig å bruke til mindre påsmurt sandwich og på grunn av størrelsen er disse spesielt godt egnet til mat-på-farten.

Brød uten gjær.

Surdeigsbrød uten gjær

Med Proson Rustic kan du bake smakfulle brød uten gjær, med sprø skorpe og fantastisk krumme på bare noen få timer!

Bringebærterte med sjokolade.

Bringebærterte med sjokolade

Denne flotte bringebærterten kan lages til de fleste anledninger. Smak og dekorasjon kan enkelt justeres etter ditt behov. I dette tilfellet er kaken tiltenkt morsdag og Valentines dag som i år feires samme dag, 14. februar. Kaken har en deilig smak av bringebær, vanilje, espresso og hvit sjokolade.

Kjærlighetens kake.

Kjærlighetskake

Den ultimate kaken for både morsdag og Valentines dag i februar, er denne flotte 3-D kaken. Den er lages i 3-D silkonformer som gir elegante runde kaker. Kaken er fylt med crème brûlée, sjokoladekake og bringebærmousse.

Steinmalt urkornbrød.

Urkornbrød

Urkorn er en samlebetegnelse på gamle kornarter blant annet enkorn, emmer og spelt. Brødmiksen i dette brødet inneholder emmer og enkorn. Brødet er 100 % grovt uten hele korn, slik at det passer godt å nytes av både store og små i familien.

Vaffelhjerter med syltetøy og friske bær.

Enkel vaffelrøre

Enkel vaffelrøre er lett å lage med IDUN Vaffelmiks – tilsett kun vann og olje, stek som vanlig i vaffeljern. En sekk vaffelmiks på 10 kilo gir 23 liter vaffelrøre og ca. 300 vafler.

Bubble waffles som er vaffler med bobler.

Bubble waffles

Bubbles waffles er opprinnelig et engelsk konsept men har også funnet sitt rotfeste her i Norge. Vaflene lages i et spesielt jern som lager de karakteriske boblene og bøyes som en trakt som fylles med deilig iskrem og toppes gjerne med en god saus, frisk bær eller et fargerikt strøssel.

Kakebunn med spongomiks.

Kakebunn med spongomiks

Med Spongomiks er det enkelt å lage gode og smakfulle kakebunner. Miksen tilsettes kun egg og vann.

Scroll to Top