Panettone kake
Med Panettone-miks er det enklere å bake denne fantastiske gode julekaken. Alt du trenger å tilsette miksen er fersk gjær, vann og ønsket tørket frukt. Type tørket frukt kan variere – lag gjerne din egen smaksvariant!
Med Panettone-miks er det enklere å bake denne fantastiske gode julekaken. Alt du trenger å tilsette miksen er fersk gjær, vann og ønsket tørket frukt. Type tørket frukt kan variere – lag gjerne din egen smaksvariant!
Med Credi® Vegan formkakemiks vil en vegansk appelsinkake smake like godt som en helt vanlig kake – du merker ingen forskjell på hverken smak eller konsistens. Kaken er enkel å fremstille; kakemiks blandes med olje og vann.
Italiensk landbrød av bakermester Adrien Mazut er laget med en blanding av hvetemel, durummel, surdeig og en liten mengde som gjær. Vi har laget en løs deig som skal ha lang hevetid, og dette bidrar til unik tekstur og smak.
Med Credi® Formkakemiks kan man enkelt lage smakfulle veganske kaker som denne supergode browien. Fordelen med kakemiksen er at du kan lage mange forskjellige kaker som er veganske uten at det går på kompromiss med smaken.
Panettone er en italiensk klassiker, men hvorfor ikke lage den i andre fasonger? Med IREKS Panetton miks er det enkelt å lage denne italienske klassikeren – man tilsetter kun gjær og vann. Ønsker du andre spennende smakstilsetninger, kan dette enkelt tilsettes deigen mot slutten av eltetiden. I denne oppskriften tilsetter vi sjokolade og appelsin.
Brød bakt med IREKS Grønn spelt brødmiks gir en unik lettrøkt smak og aroma. Brødet får en saftig krumme med lang holdbarhet.
Briks er ypperlig å bruke til mindre påsmurt sandwich og på grunn av størrelsen er disse spesielt godt egnet til mat-på-farten.
Med Proson Rustic kan du bake smakfulle brød uten gjær, med sprø skorpe og fantastisk krumme på bare noen få timer!
Denne flotte bringebærterten kan lages til de fleste anledninger. Smak og dekorasjon kan enkelt justeres etter ditt behov. I dette tilfellet er kaken tiltenkt morsdag og Valentines dag som i år feires samme dag, 14. februar. Kaken har en deilig smak av bringebær, vanilje, espresso og hvit sjokolade.