Oppskrifter
Fransk eplekake
Crème chiboust er en fransk krem med marengs, og ble angivelig utviklet av utviklet i 1847 av konditoren M. Chiboust fra konditoriet som lå i Paris-gaten Rue Saint-Honoré. Kremen kan smakes til med vanilje, appelsinskall eller likører.
Julens surdeigsbrød
Surdeigsbrød er godt året rundt, men spesielt godt smaker det til julefrokosten med julens beste pålegg.
Julens rugbrød
Alle elsker julefrokosten, og danskene gjør det best. Dette danske rugbrødet løfter et hvert frokostbord. Prøv vår nye oppskrift med kuttet rug, solsikke- og linfrø.
Brune pinner
Brune pinner er gode og sprø småkaker som ofte bakes opp mot jul. Denne oppskriften er vår aller beste på brune pinner og den vil vi dele med deg!
Galettes des rois
Kongens kake, kongekake eller Galettes des rois som den heter i Frankrike er en kake som nytes 13. dag jul eller nyttårsaften i mange land.
Proteinbrød
Med IREKS Proteinbrød miks er det enkelt å lage smakfulle brød med et høyt innhold av proteiner. I et alminnelig kneippbrød er det omtrent 9 g protein per 100 g brød. Men denne oppskriften på proteinbrød vil 100 gram brød inneholde hele 25,2 g proteiner!
Terte med pærer og mandler
En smakfull terte med mandelkrem og pærer som passer til enhver anledning!