Search
Close this search box.

Oppskrifter

Fransk eplekake med chiboust krem på et fat.

Fransk eplekake

Crème chiboust er en fransk krem med marengs, og ble angivelig utviklet av utviklet i 1847 av konditoren M. Chiboust fra konditoriet som lå i Paris-gaten Rue Saint-Honoré. Kremen kan smakes til med vanilje, appelsinskall eller likører.

Surdeigsbrød i skiver med sild.

Julens surdeigsbrød

Surdeigsbrød er godt året rundt, men spesielt godt smaker det til julefrokosten med julens beste pålegg.

Rubrød med på legg på et fat.

Julens rugbrød

Alle elsker julefrokosten, og danskene gjør det best. Dette danske rugbrødet løfter et hvert frokostbord. Prøv vår nye oppskrift med kuttet rug, solsikke- og linfrø.

Brune pinner med hakkede nøtter.

Brune pinner

Brune pinner er gode og sprø småkaker som ofte bakes opp mot jul. Denne oppskriften er vår aller beste på brune pinner og den vil vi dele med deg!

Galettes des rois kake på et fat.

Galettes des rois

Kongens kake, kongekake eller Galettes des rois som den heter i Frankrike er en kake som nytes 13. dag jul eller nyttårsaften i mange land.    

Proteinbrød i skive med pålegg.

Proteinbrød

Med IREKS Proteinbrød miks er det enkelt å lage smakfulle brød med et høyt innhold av proteiner. I et alminnelig kneippbrød er det omtrent 9 g protein per 100 g brød. Men denne oppskriften på proteinbrød vil 100 gram brød inneholde hele 25,2 g proteiner!

Scroll to Top