Search
Close this search box.

Oppskrifter

Helt grovbrød uten gjær.

Grovbrød uten gjær

Brød bakt uten gjær har den siste tiden fått økt oppmerksomhet. Ønsker du å tilby dine kunder et 100 % grovt og smakfullt brød uten gjær, kan vi varmt anbefale dette brødet. Spør skorpe, saftig krumme og god holdbarhet.

Hele norske rugbrød.

Norsk rugbrød

Vi nordmenn er glade i rugbrød og foretrekker en litt mildere smak versus det tradisjonelle danske rugbrødet. Her er en oppskrift på et fantastisk godt rugbrød tilpasset den norske gane. Brødet er 78 % grovt.

Fruktterte på et fat.

Fruktterte

Lettlaget frisk fruktterte med mandel- og vaniljekrem på en tertebunn med mandler.

Glutenfri scones med tørket frukt.

Glutenfri scones

Glutenfri scones med tørket frukt smaker så godt at man merker ikke forskjellen på om de er med eller uten gluten!

Dame holder et brød bakt med surdeig.

Sure Sara surdeigsbrød

Sure Sara er et halvgrovt brød bakt med rug og aktiv surdeig basert på havre som bidrar til en god og pikant smak på brødet. Dette brødet passer utmerket til frokost som lunsj eller serveres med godt smør ved siden av en relle middagsretter.

Scroll to Top