Grovbrød uten gjær
Brød bakt uten gjær har den siste tiden fått økt oppmerksomhet. Ønsker du å tilby dine kunder et 100 % grovt og smakfullt brød uten gjær, kan vi varmt anbefale dette brødet. Spør skorpe, saftig krumme og god holdbarhet.
Brød bakt uten gjær har den siste tiden fått økt oppmerksomhet. Ønsker du å tilby dine kunder et 100 % grovt og smakfullt brød uten gjær, kan vi varmt anbefale dette brødet. Spør skorpe, saftig krumme og god holdbarhet.
Vi nordmenn er glade i rugbrød og foretrekker en litt mildere smak versus det tradisjonelle danske rugbrødet. Her er en oppskrift på et fantastisk godt rugbrød tilpasset den norske gane. Brødet er 78 % grovt.
Glutenfri scones med tørket frukt smaker så godt at man merker ikke forskjellen på om de er med eller uten gluten!
Sure Sara er et halvgrovt brød bakt med rug og aktiv surdeig basert på havre som bidrar til en god og pikant smak på brødet. Dette brødet passer utmerket til frokost som lunsj eller serveres med godt smør ved siden av en relle middagsretter.