Osteboller
Små, lette og gode osteboller er ypperlig tilbehør til en salat, suppe eller en annen smårett. I denne resepten bruker vi Credi Softdeig som gjør baksten ekstra lett og luftig.
Små, lette og gode osteboller er ypperlig tilbehør til en salat, suppe eller en annen smårett. I denne resepten bruker vi Credi Softdeig som gjør baksten ekstra lett og luftig.
Med IREKS Panettone miks kan du enkelt kan lage store og saftige Panettone-kaker. Dette er en helmiks om kun tilsettes fersk gjær og vann. For en god påskevariant, kan du tilsette appelsinaroma og appelsinbiter. Dekorer med melisglasur og pynt kaken opp til påske!
Idun Superbase ble lansert for 20 år siden og har siden den gang vært en favoritt hos våre kunder. Idun Superbase er en miks med en balansert sammensetning av fire steinmalte kornsorter, tørket surdeig og potetgranulat som gir en fantastisk saftighet. Brødet er 35 % grovt på Brødskalaen.
Brød bakt uten gjær har den siste tiden fått økt oppmerksomhet. Ønsker du å tilby dine kunder et 100 % grovt og smakfullt brød uten gjær, kan vi varmt anbefale dette brødet. Spør skorpe, saftig krumme og god holdbarhet.
Vi nordmenn er glade i rugbrød og foretrekker en litt mildere smak versus det tradisjonelle danske rugbrødet. Her er en oppskrift på et fantastisk godt rugbrød tilpasset den norske gane. Brødet er 78 % grovt.