© 2025 Orkla. All rights reserved
Gulrotkake med ostekrem

Ingredienser
- 140 g Vann
- 133 g Rapsolje Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684
- 333 g Idun Allround Kakemiks Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076
- 5 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746
- 2 g Havsalt Art.nr.: 47026
- 1,5 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746
- 1 g Kardemomme Art.nr.: 42641
- 60 g Valnøtter hakkede FR Art.nr.: 21248 | EPD: 5927074
- 150 g Revet gulrot
Glasur
- 200 g Ostekrem fryst Art.nr.: 500630 | EPD: 4174363
- 1 stk Fersk appelsin
- Spiselige blomster
Fremgangsmåte
- Bland sammen vann, olje, salt, kanel, kardemomme og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter.
- Tilsett revet gulrot og valnøtter, og rør godt. Spray bakeformen med bakefett og hell røren i. Stek på 175 grader i ca. 50 minutter.
- La kaken kjøle seg ned før den toppes med ostekrem, revet appelsinskall, valnøtter og spiselige blomster.