© 2025 Orkla. All rights reserved
Saftig kokoskake med mandel og bringebær

Ingredienser
- 400 g Vann
- 400 g Rapsolje Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684
- 1000 g Idun Allround Kakemiks Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076
- 250 g Smeltet smør
- 350 g Idun Kokos medium Art.nr.: 45125 | EPD: 4972576
- 55 g Dreidoppel Pasta Sitron Art.nr.: 30028 | EPD: 4410320
- 16 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746
- 200 g ODENSE Mandelsplitter Art.nr.: 21115 | EPD: 687624
- 100 g Frosne bringebær Art.nr.: 500217 | EPD: 5965413
Topping
- 200 g Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk Art.nr.: 15243 | EPD: 6537179
- Ferske bringebær til pynt
- Melis til pynt
Fremgangsmåte
- Bland sammen vann, olje, Idun Allround Kakemiks, smeltet smør, kokosmasse, vanilje og sitronpasta på medium hastighet i 5 minutter. Tilsett mandelsplitter i røren.
- Hell røren i bakeformene og dekk toppen med frosne bringebær. Trykk dem forsiktig ned i røren.
- Stek kaken i ca. 50 minutter på 175 grader. La kaken kjøle seg ned før den toppes med pisket Schokobella hvit, melis og ferske bringebær.