© 2025 Orkla. All rights reserved
Sitron- og bringebær marmorkake

Ingredienser
- 133 g Vann
- 133 g Rapsolje, kanne 10 l Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684
- 333 g Idun Allround Kakemiks Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076
Del 1
- 300 g Kakerøre
- 30 g Dreidoppel Pasta Bringebær Art.nr.: 30027 | EPD: 6418115
- 6 dråper Rød konditorfarge (Farge pasta Rød m/Azo 118ml) Art.nr.: 351287 | EPD: 2986644
Del 2
- 300 g Kakerøre
- 30 g Dreidoppel Pasta Sitron Art.nr.: 30028 | EPD: 4410320
Topping
- 200 g Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk Art.nr.: 15243 | EPD: 6537179
- 12 stk Halve bringebær
- Skallet fra 1/5 sitron
Fremgangsmåte
Kakerøre
- Bland sammen vann, olje og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter, og splitt røren i 2 deler:
Del 1
- Rør inn Dreidoppel Pasta Bringebær og konditorfarge og hell røren i en sprøytepose.
Del 2
- Rør inn Dreidoppel Pasta Sitron og hell kakerøren i en sprøytepose.
- Spray bakeformen med bakefett og bruk begge sprøyteposene om hverandre til å fylle bakeformen. Bruk en kniv til slutt for å røre litt i formen, så de to fargene blandes så vidt.
- Stekes i 45 minutter på 175 grader. La kaken kjøle seg ned og plasser den på en rist.
Topping
- Varm opp Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk til 35-40 grader og glaser kaken. Pynt med sitronskall og ferske bringebær.