© 2025 Orkla. All rights reserved
Eplekake i langpanne

Ingredienser
- 400 g Rapsolje, kanne 10 l Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684
- 400 g Vann
- 1000 g Idun Allround Kakemiks Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076
- 13 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746
- 3 g Havsalt Art.nr.: 47026
Topping
- 600 g Eplebiter Art.nr.: 500847
- 300 g Vaniljekrem ferdig PF Art.nr.: 15306 | EPD: 4512042
- 30 g Kanel Art.nr.: 42338
- 150 g Sukker Art.nr.: 47001
Fremgangsmåte
- Bland sammen rapsolje, vann, vanilje, salt, kanel og Idun Allround Kakemiks på medium hastighet i 5 minutter. Hell røren i en 40x60 langpanne.
- Topp med eplebåter og sprøyt vaniljekrem innimellom eplebåtene. Dekk toppen med en blanding av sukker og kanel.
- Stek på 175 grader i ca. 50-60 minutter.