© 2025 Orkla. All rights reserved
Kokoskake med lime og sitron

Ingredienser
- 400 g Vann
- 400 g Rapsolje, kanne 10 l Art.nr.: 18444 | EPD: 4349684
- 1000 g Idun Allround Kakemiks Art.nr.: 12312 | EPD: 6539076
- 250 g Smeltet smør
- 350 g Idun Kokos medium Art.nr.: 45125 | EPD: 4972576
- 55 g Dreidoppel Pasta Sitron Art.nr.: 30028 | EPD: 4410320
- 16 g Dreidoppel Pasta Moroni ekte vanilje Art.nr.: 30023 | EPD: 4192746
Topping
- 200 g Dreidoppel Bienetta Art.nr.: 12577
- 300 g Idun Kokos medium Art.nr.: 45125 | EPD: 4972576
Krem
- 200 g Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk Art.nr.: 15243 | EPD: 6537179
Fremgangsmåte
Kakerøre
- Bland sammen alle ingrediensene på medium hastighet i 5 minutter. Hell 600 g røre i 3 stk 18 cm kakeformer.
Topping
- Bland sammen Dreidoppel Bienetta og Idun Kokos medium og strø det jevnt på toppen av kakene før steking. Stek kakene på 175 grader i 35-45 min. La kakene kjøle seg ned.
Krem
- Pisk opp Schokobella hvit sjokoladekrem for fyll og overtrekk hvit til en luftig krem. Topp kaken med kremen og strø revet limeskall over, eller pynt med en skive lime.